Kako do obiska virtualnega božička? Seznam ponudnikov na enem mestu

0

Letošnje leto gre h koncu in kljub tremu, da trenutna situacija ni rožnata, si verjetno vsi skupaj želimo pričarati otrokom čarobne in lepe praznike. Žal je ena od stvari, ki bodo letos skoraj zagotovo odpadle,  fizičen obisk Dedka Mraza in Božička. Kar pa ne pomeni, da tega doživetja ne moremo pričarati malo drugače 😉

Kar nekaj ponudnikov v Sloveniji omopgoča poseben, personaliziran nagovor božičkov kar prek spleta. Preverite kakšne so možnosti, da tudi letos omogočite stik vaših otrok z dobrimi možmi. Če veste še za koga, ki poskrbi za obisk Božička ali Dedka Mraza v vaši dnevni sobi, pišite v komentar ali na info@kamzmulcem.si in z veseljem ga dodamo na seznam.

1. Božičkov gaj 

Varno skriti v Božičnem gaju (starši ga bolj poznamo kot Orehov gaj), škrati in palčki čez celo leto pakirajo in pripravljajo darila. Ker je letos posebno leto, so se Miklavž, Božiček in Dedek Mraz skupaj odločili, da bodo v skrbi za vaše zdravje praznično čarovnijo pričarali nekoliko drugače. Na spletni strani Božičkov gaj lahko izbirate med štirimi različnimi paketi:

Kako deluje?

Starši boste za vsakega otroka izpolnili vprašalnik za njegovo osebno video sporočilo (ime in priimek, starost, kaj si želi za darilo, kako priden je bil, kako je ime njegovemu ljubljenčku ipd) in ga poslali preko obrazca. Škrati in škratulje bodo nato pripravili vse potrebno in skupaj z Miklavžem, Božičkom ali Dedkom Mrazom posneli in vam dostavili personalizirano video sporočilo po e-pošti ali (za doplačilo) na USB ključku oziroma se  boste dogovorili za video klic v živo. Več o Božičkovem gaju, si preberite tukaj.

2. Virtualni božiček v MiniCityu

Tudi Minicity ponuja nagovor čisto pravi Božiček kar na vašem domu. Varno in prek ekrana – vendar s personaliziranim sporočilom! Personaliziran video nagovor Minicityjevega Božička lahko naročite tukaj.

3. Božičkova dežela

Božičkovo deželo smo obiskali skoraj vsako leto in bili nad pravljično hišico sredi zasneženega gozda nad Bohinjem vedno navdušeni. Kako smo se imeli lani, poglejte tukaj. Letos jih lahko obiščemo virtualno.

Ponujajo tri različne pakete, do 30.11.2020 pa imamj za vas pripravljene posebne akcijske cene!

4. Božičkov klic

Božičkov klic lahko naročite v živo, prek video povezave ali pa prek videoposnetka. Več o ponudbi preverite tukaj.

5. Vsi trije dobri možje

Personalizirane video zgodbe dobrih mož – Božiček, Dedek Mraz in Miklavž pripravljajo 5-8 minut dolge video posnetke s prazničnim sporočilom. Video Klic – Z dobrimi možmi se lahko cela družina v decembru tudi pogovori v živo. Božičku, Dedku Mrazu ali Miklavžu lahko otroci zaupajo svoje želje, zapojejo kakšno pesmico in prisluhnejo kakšni zanimivi zgodbi. Več najdete TUKAJ.

6. Virtualne novoletne predstave – Zavod enostavno prijatelji

Pri Zavodu enostavno prijatelji lahko starši za otroka naročijo USB kartico s predstavo in nagovorom dobrega moža (Dedka Mraza, Božička ali Miklavža). Virtualni novoletni dogodki so kvalitetno posneti, njihov cilj pa je ohraniti interaktivnost, ki jih imajo njihove predstave. Po predstavi otroke obišče Dedek Mraz, Božiček ali Miklavž, ki otroke nagovori in z njimi zapleše.Dogodki trajajo približno 30-35 minut.

7. Božiček na jasi

Tudi na www.boziceknajasi.si lahko naročite personalizirano video pravljico, video voščilo,video klic ali kar obisk dobrega moža na dom. Božiček, Dedek Mraz ali Miklavž…Vsi na enem mestu. Del od prodaje namenjajo za nakup hrane dobrodeleni organizaciji Anina zvezdica.

8. Pisma Božičku

V največjih krizah se rojevajo najboljše in najizvirnejše ideje. Letos vam prvič v Sloveniji predstavljamo projekt, s katerim se vračamo k temeljnim vrednotam ter obujamo tradicionalni pomen družinskega praznika v vsej njegovi toplini in pristnosti. Kaj je tako posebnega? Preberite TUKAJ.

9. Dedek Mraz iz naslonjača, Hiša otrok in umetnosti

Dedek Mraz se bo oglasil iz svojega najljubšega naslonjača. Pogovarjal se bo z otroki, zaigral na kitaro in z njimi zapel njihovo najljubšo pesmico ter jim ob slovesu podaril kratko pravljico O miški, ki je imela prav posebno željo. Več

10. Božiček in Dedek Mraz na vašem domu, Rubi in Rudi

Si želite, da bi tudi vaš otrok doživel čarobnost, ki ga prinaša mesec december? Kaj pa, če Božiček ali dedek Mraz pride kar na vaš dom? Poglejte si video nagovor Božička, ki bo obiskal vaše otroke preko ekrana z osebnim sporočilom prav za njih! Več.

Zgornji seznam je informativne narave, ponudbo navedenih izvajalcev smo pridobile iz javno objavljenih podatkov na spletu, vir vsebine je označen. Za samo izvedbo dogodkov ne odgovarjamo. Če veste še za koga, ki poskrbi za obisk božička ali dedka mraza na podoben način, pišite v komentar ali na info@kamzmulcem.si in z veseljem ga dodamo na seznam.

Fotografija na naslovnici je last Božičkovega gaja.