Kaj potrebujete za sproščene družinske počitnice v času nove normalnosti?

0

Družinskih počitnic v tujini brez dodatnega turističnega zavarovanja si z majhnimi otroki sploh ne moremo več zamisliti.

Boleče uho zaradi celodnevnega skakanja v vodo, ježeva bodica ravno na peti vašega najmlajšega člana, boleč zobobol tik pred večerjo… vse to se sliši kot vsakdanje nevšečnosti vseh družin, ki jih doma odpravimo mimogrede ali pa z enim obiskom zdravnika. Kaj pa ko smo v tujini?

Pri Merkur zavarovalnici so zato oblikovali zavarovanje Merkur Popotnik – popolno turistično zavarovanje za primer nezgode ali bolezni na potovanju v tujini. S sklenitvijo zavarovanja Merkur Popotnik ste na potovanju brez skrbi in lahko svojo energijo usmerjate predvsem v družinske aktivnosti, v katerih najbolj uživate. Ne glede na to, ali ste tik za mejo, na Hrvaškem ali pa na drugem koncu sveta, vam bo v primeru zdravstvenih tegob dobro in hitro dostopno turistično zavarovanje prišlo še kako prav. Turistično zavarovanje Merkur Popotnik vam vam namreč zagotavlja asistenčno pomoč 24/7, kritje vseh nujnih zdravstvenih storitev in prevozov, najvišji limit pri nujnih zobozdravstvenih storitvah ter še mnogo več!

Merkur Popotnik omogoča video klic s slovenskim zdravnikom

Večina staršev je na počitnicah z otroki še toliko bolj občutljiva za razne zdravstvene tegobe. Če doma še kak dan počakamo z vročino ali nadležno srbečico neznane žuželke, želimo na počitnicah težavo rešiti takoj. Zato je še posebej dobrodošlo, da zavarovanje Merkur Popotnik vsebuje tudi brezplačen pogovor z zdravnikom družinske medicine na daljavo. Storitev dr. Merkur vam brezplačno omogoča posvet na daljavo s slovenskim zdravnikom preko video klica v slovenskem jeziku kjerkoli na svetu ste!

 

Sproščene družinske počitnice v času nove normalnosti

Vedno več držav zahteva ob vstopu tudi zavarovanje s kritjem za primer Covida. Merkur Popotnik ponuja široko kritje, ki primeru kateregakoli bolnišničnega ali ambulantnega zdravljenja do višine zavarovalne vsote (25.000 €, 50.000 € ali 100.000 €). Vključuje tudi test na Covid-19, ki ga predpiše zdravnik, ne glede na rezultat. V primeru okužbe (pozitiven test) zavarovalnica krije stroške karantene ali samoizolacije do največ 7 nočitev, pri čemer so stroški omejeni na 170 €  na noč. Prav tako vam Merkur Popotnik krije stroške prevoza v višini do 1.000 €, v primeru da ste zaradi okužbe s Covid-19 zamudili načrtovan datum vrnitve v domovino.

V negotovih časih, ko je veliko letov prestavljenih ali odpovedanih, pa je dobrodošlo tudi kritje stroškov letališkega salona (lounge) do 50 € v primeru odpovedi, zamude ali prestave leta v istem dnevu in to na vseh letališčih po svetu.

Dodatne storitve turističnih zavarovanj štejejo v ključnih trenutkih

Najboljša zavarovanja za tujino pomislijo na vse, še preden se vam karkoli zgodi. Pri Merkur zavarovalnici so pomislili tudi na:

  • Merkur Popotnik vam povrne do 200 € za izdelavo novih in začasnih osebnih dokumentov v primeru, da so vam bili le ti  v tujini ukradeni, poškodovani ali pa ste jih izgubili.
  • Merkur Popotnik povrne stroške v primeru kraje ali poškodbe prtljage.
  • Merkur Popotnik vam v primeru, da ste bili žrtev nasilja, prizna finančno nadomestilo.
  • V primeru zadržanja v tujini zaradi medicinske oskrbe ali zdravstvene oskrbe, imate omogočeno kritje stroškov do 100 € za oskrbo svojih hišnih ljubljenčkov. Oskrba se nanaša na katero koli obliko tuje pomoči ali dodatne stroške. Kritje je podano tudi, če se hišni ljubljenčki nahajajo z vami v tujini.
  • Merkur Popotnik omogoča tudi rehabilitacijo po vrnitvi iz tujine

Zavarovanje lahko sklenete enostavno prek spleta 

Vemo, da se količina družinskih obveznosti tik pred dopustom še poveča, zato je dobrodošlo, predlagamo, da lahko turistično zavarovanje Merkur Popotnik enostavno sklenete tudi prek spleta. Kako do 10% popusta? Tekom sklepanja zavarovanja preko spleta v za to namenjeno polje vnesite kodo za popust: POPOTNIK10 in premija se bo samodejno zmanjšala za 10%.

Družinski člani lahko potujejo skupaj ali ločeno. Poleg tega izberete osnovni ali popolni paket. Svoje zavarovanje pa prilagodite svojim potrebam tudi z izbiro zavarovalne vsote v treh višinah: 25.000 €, 50.000 € ali 100.000 €.

Za vse tiste, ki se na zavarovanje spomnite zadnji trenutek pa je dobrodošlo tudi to, da ne glede na to ali boste zavarovanje sklene preko spleta ali s posredovanjem zastopnika, prejmete zavarovalno polico takoj ob sklenitvi zavarovanja na podani elektronski naslov. Začetek zavarovanja je tako možen že z dnem sklepanja zavarovanja.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime