Kaj počnemo z mulci za praznike in kaj smo planirali pred korono?

0
Verjamemo, da je večini od nas korona na nek način prekrižala načrte za Velikonočne praznike. Vas zanima kakšni so bili naši plani in kaj dejansko počnemo?
KZM ekipa je imela tako kot vsako leto za ta čas ogromno načrtov. Korona nam je sicer onemogočila načrtovane premike, druženje s širšo družino in prijatelji, vendar smo si kljub temu uspeli pričarati praznično vzdušje doma z mulci. Kaj počnemo in kaj je bilo v planu pred korono pa si lahko ogledate tudi na našem Instagramu.
Iva in družina
Odkra živijo v Nemčiji so jim počitnice v Sloveniji še toliko bolj pri srcu. Ker imajo nemci okrog Velike noči kar 14 dni počitnic, so načrtovali daljši obisk, med katerim bi obiskali svojo družino in prijatelje. Tudi izletov in pobeg čez mejo v Istro ne bi manjkalo.
In kaj počnejo v Nemčiji? Tako kot večina Evrope, tudi oni ostajajo doma. In ker je Erik sedaj na počitnicah imajo veliko več časa za druženje in uživanje na svojem vrtu in bližnji okolici.
Raziskovanje Slovenije 2019
Uživanje na domačem vrtu v času korone 2020
Tina & družina
Veliko noč že tradicionalno preživijo na hrvaški obali. Mulci imajo srečo, da ima njihova teta sanjsko vilo na Krku, kjer že več let zaporedoma preživljajo družinske velikonočne praznike. Več generacij na kupu poskrbi za tradicijo in zabavo, bližina morja pa za posebno sprostitev. Letošnje leto bi moralo biti posebno, saj se je še posebej veliki mulc veselil otvoritve novega bazena. Žal je tudi njim korona prekrižala načrte, tako da praznike preživljajo doma, v najlepši občini na svetu ;). In komaj čakajo, da se stanje normalizira, da vam opišejo njihove najljubše kotičke v Ljubljani in okolici.
Upamo, da še letos uradno otvorimo bazen na Krku
Postanek na raziskovalni ekspediciji po skritih kotičkih občine, april 2020
Urša in družina
Ker korenine družine izvirajo iz Rima, za Veliko noč že tradicionalno skupaj s starimi starši in bratranci preživijo na enem izmed italjanskih agriturizmov. Vsako leto izberejo drugo regijo, saj jih Italija redko razočara. Lani so med drugim raziskovali okolico mesta Ferrara in dodobra raziskali delto reke Pad. Žal je tudi njim korona preprečila obisk sorodnikov, so pa kljub vsemu veseli, da so vsi zdravi in se zato še toliko bolj veselijo naslednjega snidenja.
Tokrat so si praznike organizirali kar sami doma in tudi tokrat jim ne manjka italjanskih dobrot. Ker imajo psa, so še posebej pozorni na skrite kotičke okoliških gozdov.
Raziskovanje delte reke Pad, Italija 2019
Barvanje velikonočnih jajčk, april 2020
Cica in družina
Letošnji podaljšan vikend so želeli izkoristiti za druženje s prijatelji v Camping Umag, kamor so se že parkrat v predsezoni odpravili na krajši oddih. Udobne mobilne hiške, skupni bazen in neštete možnosti za mulce so jih že večkrat prepričale.
Letos so si zabavo naredili kar na svojem vrtu, kjer preživijo večino časa v tekmovanju v metih na koš, metanju balinčkov ali eni izmed skora 100 družabnih iger, ki jih imajo doma.
Camping Umag, Hrvaška 2019
Virtualni obiski na vrtu so seveda dobrodošli

Vesele Velikonočne praznike od ekipe Kam z mulcem!

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime