Kaj pa vi naredite s poletnimi fotografijami?

1

Letošnje leto je bilo zagotovo posebno za večino slovenskih družin. In če smo pred začetkom poletja vihali nosove, ker smo bili zaradi Covid-19 omejeni pri izbiri naših poletnih počitnic, verjetno večina sedaj lahko pritrdi, da je bilo to poletje eno lepših, bolj aktivnih, predvsem pa smo spoznali in odkrili veliko novih kotičkov naše prelepe Slovenije.

Velika planina z babico, poletje 2020

Skozi poletje je nastalo seveda tudi veliko število čudovitih slik, nekatere so bile deljene preko našega portala v obliki člankov, nekatere preko socialnih omrežij, večina pa jih bo žal obstala le v ogromni galeriji na telefonu ali na računalniku. Kar je škoda – predvsem zaradi otrok, katerim se tako svetijo učki, ko gledajo ujete trenutke. Zato smo si letos vzele nekaj ur in se vrnile k svojim koreninam; ko smo s takim navdušenjem razvijale slike svojih potovanj in obujale spomine, ko smo jih gledale. In tako je nastala prva resnejša fotoknjiga Poletje 2020, da se bomo z mulci še dolgo časa spominjali teh čudovitih trenutkov z družino, prijatelji in v objemu naše Slovenije.

Naša prva fotoknjiga, CEWE FOTOKNJIGA

Zakaj bi vsaka družina morala shraniti posebne trenutke v obliki fotoknjige?

1. Da vas bodo družinska doživetja spremljala še dolgo časa

Še vedno nič ne premaga klasičnega papirja! Čeprav je tehnologija vpeta v naš vsakdan, vam nikoli ne bo žal, da boste lepe barve svojega življenja postavili na papir in jih strnili v foto knjigo. Slik na telefonu je preprosto preveč in marsikateri res posebni trenutki se hitro izgubijo v vaši galeriji. Knjigo pa boste z veseljem znova in znova pregledovali z otroki ter vaše spomine delili z babicami, dedki in prijatelji. Fotoknjiga lahko (p)ostane večen spomin na skupna čarobna družinska doživetja.

Doživetja z babico v Ljubljani, poletje 2020
Spoznavanje Bele Krajine, poletje 2020

2. Postopek izdelave fotoknjige je res enostaven

Sama si že dolgo časa želim izdelati fotoknjige naših (večjih) družinskih potovanj, pa sem vedno imela pomisleke glede zahtevnosti projekta in časa, ki ga bom temu namenila. Pravzaprav pa je izdelava fotoknjige zelo preprosta, orodja ter sam proces ustvarjanja knjige pa zelo intuitivna ter uporabniku prijazna. Priporočamo izdelavo fotoknjige s programom CEWE Fotosvet. Večina programov, ki so na voljo, vas vodi skozi postopek izdelave knjig, ki pa je zelo osnoven. CEWE FOTOKNJIGA ponuja pa še nekaj več –  veliko število ozadij, predlog, okvirjev, postavitve strani, zabavnih dodatkov in več možnosti platnic ter vezave za vaš končni izdelek. Preprosto sledite korakom in ustvarite edinstven spomin s svojimi najljubšimi trenutki. 

Oblikovanje fotoknjige je res enostavno, intuitivno in z ogromno zabavnimi pripomočki, CEWE FOTOKNJIGA

3. Luksuz, ki si ga lahko privoščite

Pri ustvarjanju svoje CEWE FOTOKNJIGE lahko izbirate med poljubnimi formati: od tistih za drobne trenutke do tistih za velike dogodivščine, vse cene fotoknjig pa so resnično dostopne, sploh, ko vidite, da boste z galerije telefona ali računalnika ustvarili pravo kreacijo polno spominov.

Od 1.9. do 2.10. ima CEWE posebno ugodnost, saj podarjajo brezplačne strani v tvoji CEWE FOTOKNJIGI. Klik za več informacij o akciji.

POSEBNA UGODNOST ZA CEWE FOTOKNJIGE

Skoraj dvakrat več strani CEWE FOTOKNJIGE po osnovni ceni! Zdaj lahko svoje spomine shranite na 50 straneh za ceno 26 strani!*

Koda kupona: FOTOKNJIGA50

*Akcija velja le za spletna naročila, poslana v obdobju od 1. 9. do 2. 10. 2023, z obveznim vnosom kode kupona. Ob naročilu katerekoli CEWE FOTOKNJIGE prejmete ob osnovnih 26 straneh, dodatnih 24 strani brezplačno. Akcija ne vključuje stroškov dostave, dodajanja videjev, okrasnih premazov in zemljevidov ter stroška oblikovalskih predlog. Kodo kupona je znotraj enega naročila možno uporabiti le enkrat.

 

4. Postali boste boljši fotograf

Skozi ustvarjanje fotoknjige, boste fotografije pogledali tudi z drugega zornega kota, kritično ocenili, katere so nepotrebne in kakšnim ujetim trenutkom bi morali naslednjič dati več poudarka.

V branje dva super prispevka, ki vam bosta pomagala postati še boljši fotograf:)

Morda bo trajalo nekaj časa, da bo vaša knjiga popolnoma urejena in dobro organizirana, a ko boste imeli to vaše umetniško delo v svojih rokah, vam ne bo žal:)

Članek je podprlo podjetje CEWE Slovenija, ki s svojimi izdelki še obogati spomine Kamzmulcem. Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si ali v komentar.