Kaj nikakor ne sme manjkati na družinskem seznamu za naslednje počitnice!

0

Tako kot mulci, tudi starši komaj čakamo počitnice. V izogib nepredvidljivim dogodkom, ki lahko te predčasno prekinejo, pred odhodom vedno pripravimo družinsko »checklisto«. 

Poleg osebnega dokumenta, urejenega zdravstvenega zavarovanja v tujini in seveda denarja, je ključni del naše prtljage prav potovalna lekarna.

Če na pot odhajamo z mulcem, razmislite, če bi se pred potjo posvetovali z izbranim pediatrom, sploh kadar se gre za manj poznane oz. oddaljene destinacije. Vsekakor pa s seboj vzemimo nekaj osnovnih zdravil, mazil in pripomočkov.

Pred odhodom se pozanimajte o bolnišnicah in njihovi bližini, shranite kontaktno številko vašega pediatra in zavarovalnice, kjer ste sklenili zavarovanje za v tujino.

Seznam potovalne lekarne in nekaj nepogrešljivih pripomočkov je nekaj, kar vas bo pred odhodom na družinski dopust zagotovo pomirilo in vam dalo občutek pripravljenosti na vse.

Natisnite si SEZNAM DRUŽINSKE POČITNIŠKE LEKARNE

Checklist KZM_2018 NOV NOV

… in odkljukajte vse potrebno za brezskrbne družinske počitnice.

Seznam, družinske počitniške lekarne je nastal na osnovi naših izkušenj in prejetih informacij drugih mam. Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si ali v komentar.