Jesenske Kope – aktivne krompirjeve počitnice za celo družino, tudi na bone!

0

Še niste izkoristili turističnih bonov? Na Kopah smo tudi v času krompirjevih počitnic pripravili ugodne ponudbe za vso družino! Ker želimo, da občutite da so lahko tudi Kope vaš drug dom. Ponujamo družinski tedenski paket v terminu med 22.10. in 31.10.2021, ki vključuje 4 nočitve z zajtrkom za dva odrasla ter dva otroka do 14. leta v Lukovem domu na Kopah.V sklop paketa smo seveda dodali tudi jesensko obarvan brezplačen animacijski program. Otroci se bodo lahko zabavali ob jesenskem slikanjem z odtisi listov, barvanjem jesenskih risbic, peki piškotov in izdelavi spominkov. Skupaj bomo ustvarjali različne smoothije in pekli kostanje ob ognju, ter seveda izrezovali buče!

Delavnice ya najmlajše v Lukovem domu na Kopah
Jesenski animacijski program na Kopah vključuje različne aktivnosti

Kope so znane po Holcerčku, naši maskoti, ki živi na Kopah. Skupaj se bomo odpravili iskati njegov skriti zaklad in spoznali njegovo zgodbo. Da pa bomo tudi v času počitnic lahko aktivni, smo za vas organizirali različne pohode na bližnje znamenite postojanke – Energetske točke, Ribniško kočo in na Črni vrh.

Otroci in Holcerček na Kopah
Na Kopah je pohodništvo primerno za celo družino
Čudovit pohorski gozd na Kopah

Nekaj Kam z mulcem zimskih utrinkov iz Kop najdete v članku Zimska družinska doživetja na Kopah

Tudi za starše in ostale družinske člane je v animacijskem programu poskrbljeno. Pripravili smo degustacijo domačih sirov lokalnih kmetij in različnih vinskih kleti, spoznali bodo našo alfa sfero in se sproščali ob wellnes večeru.

Sproščanje bo možno v wellness centru v Lukovem domu na Kopah

Z programom je poskrbljeno za vse generacije in okuse, da boste lahko na Kopah preživeli aktivne in zabavne počitnice, kjer bo poskrbljeno za zabavo in sprostitev. Paket ponujamo po akcijski ceni 400,00 EUR za celotno družino, seveda pa sprejemamo tudi turistične bone!

Družinske sobe v Lukovem domu na Kopah
Prenovljeni Lukov dom na Kopah

Vse dodatne informacije in rezervacije lahko uredite na telefonski številki 02 88 39 850 ali pa na elektronskem naslovu rezervacije@kope.si – se vidimo na Kopah!