Jelenov Greben – prelepo doživetje za celo družino

3

Tukaj so jutra drugačna, kar je tudi njihov slogan. In res je tako. Pogled s ptičje perspektive, prebujanje v tišini narave, opazovanje jelenov pri jutranjem sprehodu mimo vaše hiše, hranjenje jelenov in muflonov na travniku ali v gozdu, pristna domača hrana, ograjeno igrišče in intimna wellness ponudba.

IMG_0903
Jelenov Greben

Lokacija: Olimje – Podčetrtek

Priporočen čas obiska: Jelenov Greben lahko obiščete za dan, še bolje pa kar za cel vikend. Mulci bodo uživali v njihovi ponudbi, vodnih vragolijah ter hranjenju jelenov.

IMG_0865
Tek na domači zajtrk (2015)

Namestitev: Domačija je opremljena s 40 ležišči v penzionih Rebeka in Karolina. Penzioni so odmaknjeni od glavne hiše (kjer je tudi restavracija) in tako ste prepuščeni le svojim užitkom, stran od ostalih turistov. Mi smo prenočili v apartmaju Penziona Karolina. V ceno bivanja je vključena tudi neomejena uporaba Wellnessa Lara, ki ima za mulce dva prijetno ogrevana whirpoola, za mamice in očke pa dodatno tudi savne.

Na Jelenov Grebenu nudjo različne pakete storitev, več o ponudbi pa si preberite tukaj.

IMG_0904
Penzion z wellnessom

Aktivnosti za mulce:

  • Hranjenje muflonov in jelenov – že ob prihodu na domačijo vas pozdravi stoglava čreda jelenov in muflonov, ki se pasejo na kar 8 hektarih. Živali so zelo prijazne in jih lahko hranite s koruzo, ki jo kupite v trgovini na Jelovenm Grebenu.
Hranjenje jelenov in muflonov, Jelenov Greben
Hranjenje jelenov in muflonov, Jelenov Greben
  • Veliko igrišče s slapom – Postavljeno je tik ob restavraciji in tako lahko mirno uživate svoje trenutke, medtem ko bo vaš otrok zaposlen s plezalno steno, toboganom, gugalnico in pravim malim slapom.
igrišče 1
Novo igrišče, tik ob restavraciji
  • Igra in čofotanje v ogrevanem whirpoolu v Wellnessu Lara (le v kolikor nočite)
IMG_0858
Igra v ogrevanem bazenu (2015)

Pomembno za starše:

  • Ograjeno, varno in domače okolje za vašega mulca – otrok ima na ograjenem dvorišču domačije res veliko aktivnosti, doživetij ter možnosti za igro, tik ob glavni hiši in restavraciji.
  • Na domačiji nudijo vse otroške pripomočke za bivanje brezplačno.
  • Hrana – na domačiji najdete odlično domačo restavracijo, ki ima poudarek na divjačinskih in gobjih specialitetah. Nudijo tudi slow food menije.
  • Tgovinica z domačimi pridelki – mi nikoli ne moremo mimo:) Nakup divjačinskih salam, domačega medu, marmelad in soka.
IMG_0914
Bogat zajtrk, Jelenov Greben (2015)
Za več idej kaj početi z mulci v Podčetrtku, pa si preberite naš prispevek na tej povezavi

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki sem jih doživela jaz z mojo družino. Za več informacij mi lahko pišete na: info@kamzmulcem.si.