Jelenov Greben – prelepo doživetje za celo družino

3

Tukaj so jutra drugačna, kar je tudi njihov slogan. In res je tako. Pogled s ptičje perspektive, prebujanje v tišini narave, opazovanje jelenov pri jutranjem sprehodu mimo vaše hiše, hranjenje jelenov in muflonov pri večerji, pristna domača hrana, Planetarijum, ograjeno igrišče in intimna wellness ponudba.

IMG_0903
Jelenov Greben

 

Lokacija: Olimje – Podčetrtek

Priporočen čas obiska: Jelenov Greben lahko obiščete za dan, še bolje pa kar za cel vikend. Mulci bodo uživali v njihovi ponudbi, vodnih vragolijah ter hranjenju jelenov.

IMG_0865
Tek na domači zajtrk

 

Namestitev: Domačija je opremljena s 40 ležišči v penzionih Rebeka in Karolina. Penzioni so odmaknjeni od glavne hiše (kjer je tudi restavracija) in tako ste prepuščeni le svojim užitkom, stran od ostalih turistov. Mi smo prenočili v apartmaju Penziona Karolina. V ceno bivanja je vključena tudi neomejena uporaba Wellnessa Lara, ki ima za mulce dva prijetno ogrevana whirpoola, za mamice in očke pa dodatno tudi savne.

Na Jelenov Grebenu nudjo različne pakete storitev, mi smo za nočitev z zajtrkom in svečano večerjo plačali 60€ po osebi, z vključenim wellnessom. Otroci do 7. leta nočijo zastonj. Več o ponudbi pa si preberite tukaj.

IMG_0904
Penzion z wellnessom

 

Aktivnosti za mulce:

  • Hranjenje muflonov in jelenov – že ob prihodu na domačijo vas pozdravi stoglava čreda jelenov in muflonov, ki se pasejo na kar 8 hektarih. Živali so zelo prijazne in jih lahko hranite s koruzo. Našega mulca so zabavali tekom cele večerje:)
IMG_0891
Hranjenje jelenov in muflonov

 

  • Veliko igrišče s slapom – Postavljeno je tik ob restavraciji in tako lahko mirno uživate svoje trenutke, medtem ko bo vaš otrok zaposlen s plezalno steno, toboganom, gugalnico in pravim malim slapom.
igrišče 1
Novo igrišče, tik ob restavraciji

 

  • Novost v ponudbi na Jelenovem grebenu je ‘Planetarij’‘ kjer si lahko vsak dan ogledate projekcije filmov z vsebino o vesolju v 360°projekciji. V sferičnem kinu je slika razpeta kot nebo nad vami in mulci lahko “potujejo” na Luno in nazaj, med zvezde in skozi meglice, od velikega poka do supernov. Vsebina je primerna za vse generacije – od 4 let starosti naprej.
19989589_1647695631907549_7065387606787625911_n
Novost v ponudbi na Jelenovem Grebenu

 

  • Igra in čofotanje v ogrevanem whirpoolu v Wellnessu Lara (le v kolikor nočite)
IMG_0858
Igra v ogrevanem bazenu

 

Pomembno za starše:

  • Ograjeno, varno in domače okolje za vašega mulca – otrok ima na ograjenem dvorišču domačije res veliko aktivnosti, doživetij ter možnosti za igro, tik ob glavni hiši in restavraciji.
  • Na domačiji nudijo vse otroške pripomočke za bivanje brezplačno.
  • Hrana – na domačiji najdete odlično domačo restavracijo, ki ima poudarek na divjačinskih in gobjih specialitetah. Nudijo tudi slow food menije.
  • Tgovinica z domačimi pridelki – mi nikoli ne moremo mimo:) Nakup divjačinskih salam, domačega medu, marmelad in soka.
  • in seveda užitki za vas v Wellness Lara, kjer lovi celo baby phone iz vašega apartmaja in greste lahko v savno, ko otrok zaspi.
IMG_0914
Bogat zajtrk
Za več idej kaj početi z mulci v vasi Olimje, pa si preberite naš prispevek na tej povezavi

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki sem jih doživela jaz z mojo družino. Za več informacij mi lahko pišete na: info@kamzmulcem.si.