Je električna zobna ščetka Sonicare For Kids primerna za mulce?

1

Vsi, ki smo kot odrasli pristaši električne zobne ščetke, se slej ko prej znajdemo pred dilemo, če je električna ščetka sploh primerna za mulce in predvsem kdaj.

Sama sem zaprisežene uporabnica že več kot desetletje. Zaradi trdovratnega zobnega kamna in posledično oblog je moja spremljevalka že vrsto let. In odlično se razumeva, saj se je z njeno uporabo število obiskov skrčilo predvsem na preventivne preglede 1-2krat letno. Prav spomnim se, ko sem kdaj odšli na kakšno potovanje in je ščetka ostala doma. Nobena navadna zobna ščetka po mojem mnenju mi ne more zagotoviti tak občutek čistih zob, kot prav .

Ker je starejši sin v tistih letih, ko si zobe že umiva sam, nismo pa vedno ob njem, ko to počne, sem se odločila, da poiskusi še električno ščetko

Otroci si za ščetko Sonicare For Kids lahko izberejo svojo nalepko

Električna zobna ščetka je s svojim prijaznim dizajnom in različnimi funkcijami posebej oblikovana in prilagojena otrokom od 3. leta starosti. Na voljo sta dve možni stopnji čiščenja: nižja moč za otroke stare od 4 do 6 let ter višja moč pa za starejše otroke. To je zelo pomembno, saj moramo biti v času, ko zobje izraščajo še posebej pazljivi da se ne poškoduje dlesni in sklenina. Ščetka ima kar nekaj odličnih funkcij:

 • Funkcija časovnega merjenja KidTimer s pomočjo melodije otroku pomaga pri navajanju na dvominutno čiščenje zob.
 • Dvostopenjska moč čiščenja je prilagojena dvem starostnim skupinam – nižja moč za mlajše otroke, ter višja moč za starejše otroke.
 • Ščetka ima posebej oblikovane nastavke za temeljito čiščenje. Lahko izbirate med malim nastavkom in nastavkom za otroke starejše od 7 let.
 • Možnost priklopa na aplikacijo na telefonu.
Ščetka Sonicare for Kids je primerna za otroke od 4. leta dalje. Za mlajše otroke je na voljo tudi manjši nastavek.

Ščetkanje za otroka z električno otroško ščetko se priporoča 1x na dan, lahko tudi samo 4-5x na teden, zato da se otrok ne odvadi in dobro spozna z ročnim ščetkanjem.

Mulc ocenjuje :

 • Super je, ker ti šteje koliko časa si moraš umivati zobe.
 • Super je, ker te opomni, kdaj se premakneš na naslednje področje
 • Aplikacija je zabavna, je pa ne uporabljam vedno.
po aplikaciji otroke vodi Sparkly, ki ima najrajši na svetu čiste zobe.

V sodelovanju Sonicar sem preiskusila njihovo najnovejšo in najbolj dovršeno ščetko – . Ščetka ima 5 programov in 3 stopnje intenzivnosti.
• Clean – za čiščenje
• White+ – za beljenje
• Gum Health – za zdravje dlesni
• Deep Clean+ – za globinsko čiščenje
• Tongue Care – za nego jezika
• tri nastavitve intenzivnosti (visoka, srednja, nizka)

Komplet vsebuje ščetko in 4 nastavke

Posebnost te ščetke je tudi to, da samodejno izbere optimalni način in moč delovanja za izjemne rezultate, glede na glavo ščetke, ki jo uporabljate. V kompletu dobite štiri pametne, izjemno učinkovite glave ščetk, ki so na voljo za prilagojeno ščetkanje zob: glava Premium Plaque Defense – odstranjevanje oblog; glava Premium Gum Care – za bolj zdrave dlesni; glava Premium White – za odstranjevanje madežev; glava TongueCare+ – za čiščenje jezika.

Če ščetko povežete z aplikacijo, vam omogoča ogromno prednosti, saj Tehnologija Smart Sensor sledi načinu ščetkanja in nudi takojšnje napotke preko aplikacije Philips Sonicare. Senzor drgnjenja in pritiska poskrbita, da je ščetkanje nežno, lokacijski senzor, TouchUp in središčno območje pa da ne pozabite pomembnih predeliv. Smarttimer poskrbi, da boste čistili več kot 2 minuti,ko je čas za menjavo glave ščetke, pa zasveti ikona na ročaju.

Če ščetko povežete z aplikacijo, Tehnologija Smart Sensor sledi načinu ščetkanja in nudi takojšnje napotke.

KZM Ocenjuje :

 • Daleč najlepša ščetka, kar sem jih videla. Predvsem zato, ker je črna 🙂
 • Super je, ker ima potovalna torbica možnost za USB polnjenje. To je res top za potovanja.
Sonicare potovalna torbica ima možnost USB polnjenja
 • Ogromno programov in možnosti bi me načeloma zmedlo in odvrnilo od nakupa, ker sem glede tega zelo preprost človek 🙂 Ampak če to ščetko povežeš z aplikacijo imaš kar nekaj izzivov, ki pritegnejo. In potegnejo 😉 Trenutno sem na sredini izziva “beli zobje”.
 • Ščetko lahko povežeš z aplikacija, ki ti šteje tudi čas in napredek pri umivanju zob. Vsekakor bolj zabavno, kot samo ščetkanje.
 • Aplikacija takoj opozori,če preveč pritiskaš (moja večna napaka) ali se prehitro premikaš.
 • Glede na tvoje želje, ti aplikacija izbere najprimernejšo ščetko in te opozori, ko je čas za menjavo.
 • Baterija je zdržala vsaj 3 tedene ob uporabi 2x na dan.
Sonicare je super za doma in za potovanja

Kaj sploh je? Sonične zobne nudijo edinstveno združitev zelo visoke frekvence vibracij z zelo veliko amplitudo gibanja vlaken. Dinamično fluidno delovanje, ki je rezultat edinstvenih 62.000 premikov glave ščetke v minuti, zagotavlja hitrejše in lažje čiščenje težje dostopnih predelov v ustni votlini ter vam na ta način omogoča popolno ustno higieno in občutek čistih, gladkih zob. Klinično je dokazano, da so zobne učinkovitejše v primerjavi z ročnimi zobnimi ščetkami pri zmanjševanju zobnih oblog, vnetja ter krvavenja dlesni. Zahvaljujoč nežnim vibracijam glave zobne ščetke Sonicare in dinamičnemu fluidnemu delovanju se ustvarja vidno manjši pritisk na zobe in dlesni kot v primerjavi z ročno zobno ščetko. Tako Sonicare zagotavlja učinkovito in nežno čiščenje težko dostopnih predelov ustne votline.

Zgornji nasveti so izkušnje in priporočila Kamzmulcem mamic, ki pa ne nadomestijo priporočil vašega izbranega zobozdravnika. Z veseljem smo sprejele sodelovanje podjetja Philips, saj v njihov izdelek Sonicare iskreno tudi same že leta verjamemo. Za več informacij nam lahko pišete na info@kamzmulcem.si ali v komentar.

Advertisement