Intenzivna plavalna šola v Atlantisu za brezskrbno, varno in sproščeno poletje

0

Razlogi, zakaj je pomembno, da otroke že zelo zgodaj spodbujamo k plavanju in stiku z vodo, se ne končajo zgolj z izogibom morebitni utopitvi ali podobnim nesrečam. Plavanje je anaeroben šport pri katerem aktiviramo skoraj vse mišice v telesu, pri tem pa je zaradi vzgona vode bistveno manjša obremenitev sklepov. Plavanje pa hkrati pomaga pri razvoju celotne motorike naših otrok, saj od njih zahteva hkratno in različno gibanje zgornjih in spodnjih udov.

In kako lahko našim otrokom plavanje približamo, hkrati pa poskrbimo za njihovo varnost v času poletnih vragolij?

V mesecu juniju se Plavalna šola Atlantis prelevi v intenzivno plavalno šolo. Otroci plavalne šole in ostali otroci, ki se vpišejo v intenzivni tečaj tako nadgradijo, se naučijo ali pa obnovijo svoje znanje plavanja z različnimi prilagojenimi aktivnostmi, ki jih izvajajo na programu Intenzivne plavalne šole, in delujejo  po principu “team buildinga” ter vzpodbujajo zaupanje med otroci.

V plavalni šoli Atlantis zaradi raznolike infrastrukture bazenov Vodnega mesta Atlantis (različne globine in temperature kopalne vode, vodni efekti) v okviru plavalnih tečajev zagotavljajo idealne pogoje za učenje plavanja vseh starostnih kategorij.

Intenzivni tečaj plavanja, Atlantis Vodno mesto

Plavalna šola Atlantis bo vašega otroka:

  • naučila kako biti varen in samostojen v vodi brez pripomočkov,
  • pravilnega dihanja v vodi,
  • ga prilagodila na vodo,
  • pripravila otroka na osnove plavalnih tehnik in jih postopoma tudi vseh naučila,
  • preko iger predstavila otroku možnost gibanja, ki ga prej ni poznal
  • ter mu pomagala pri osvajanju ravnotežja v vodi.

Otroke, ki opravijo takšen tečaj, torej že zelo zgodaj privadimo na vodo, sami pa so v njej bolj samozavestni, saj jim je to okolje poznano in ga povezujejo z igricami in zabavo v vodi.

Pridite v  plavalno šolo Atlantis in poletje bo bolj zabavno.

 

Zgornji prispevek je oglasno sporočilo Vodnega mesta Atlantis, kamor se pogosto odpravimo po vodne vragolije. Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si ali v komentar.