Ideja za prvomajske: aktivne družinske počitnice Bol na Braču, Hrvaška

0

Kitelife za prvi maj tradicionalno organizira teden aktivnih počitnic. V enem tednu bodo poleg oddiha na idiličnem Zlatnem ratu na Bolu na Braču poskrbeli tudi za šport, uživanje in relaksacijo. Več o programu najdete tukaj. 

KDAJ: 27.4. – 6.5.2019, min 4 nočitev

KAKO POTEKA: Aktivni teden je namenjen vsem članom družine. V sodelovanju s Fit-Bor organizirajo tudi različne športne vadbe: jutranja tekaška vadba ter krožna vadba Gladiator, vadba zdrava hrbtenica, kolesarska šola, team Building – supervizija & coaching, masaža. Najmlajšim so namenjenen otroške delavnice Mali Bolko. Organizirajo pa tudi Brezplačen spoznavni tečaj kajtanja. Naredi uvodne korake na najbolj varni plaži za kajtanje – Zlatni Rat. Tečaj je primeren za vse, ki še ne kajtate in bi se radi prepričali ali je to prav šport za vas.

PRIMERNO ZA: Zaradi različnih aktivnosti, je termin primeren za otroke vseh starosti.

DODATNE AKTIVNOSTI:  Med tem ko starši športajo, se otroci vključujejo v različne zabavne aktivnosti. Več si preberi na Aktivne počitnice za otroke.  V enem tednu vam ponujajo neskončne možnosti različnih aktivnosti, kot so kolesarjenje, e-bike izlete čez celoten otok, kite, windsurf, jadranšport, plezanje, pohodništvo, potapljanje, SUPanje, ali pa samo raziskovanje otoka ali uživanje na najbolj poznani plaži Zlatni Rat. Večino opreme imate brezplačno všete v ceno. Kaj vse, pa preverite tukaj.

POT IN NAMESTITEV: Za pot poskrbite sami, tam pa vas čaka all inclusive ponudba v Hotelu Bretanide****, ki je s svojo ponudbo in odlično hrano popolna kombinacija luksuza in komforta. Razvajali vas bodo z All inclusive ponudbo v njihovih odličnih restavracijah. Hotel je primeren tako za družine, kot za mlade. Hotel je od plaže Zlatni rat oddaljen samo nekaj korakov. Kaj vse vključuje all inclusive ponudba preverite tukaj.

Za prvi maj lahko ujamete akcijo “Ceneje Kot Doma”, edini termin v katerem lahko dobite takšno ponudbo za tako nizko ceno. Preverite razpoložljivost in rezervirajte spodaj –>


Searching Availability…