Gremo na jezikovne poletne počitnice?

0

Čas teče prehitro in kot bi mignil, bo tukaj za otroke najbolj pričakovani del leta – šolske počitnice. Poletje je čas za sprostitev in zabavo, ko so otroci najbolj sproščeni, pa je idealna priložnost, da osvojijo tudi nova znanja in veščine. Ena izmed bolj priljubljenih poletnih izobraževalnih aktivnosti so tečaji tujih jezikov. Gremo?

Jezikovni tečaji v tujini vašim otrokom (in seveda tudi vam, v kolikor si tega želite), omogočajo, da nadgradite svoje znanje tujega jezika. To je odlična priložnost, da združite prijetno s koristnim in se učite, medtem ko potujete. Francija, Velika Britanija, Nemčija, Avstrija, Italija, Španija, Portugalska, Malta in ZDA so samo nekatere izmed držav, ki jih lahko obiščete, pri tem pa združite prijetno s koristnim in se naučite ali pa le utrdite znanje tujega jezika. Na jezikovne počitnice se lahko odpravi cela družina, lahko se jih udeležijo odrasli tečajniki, otroci in mladostniki.

Agencija IntegralEdu vsem otrokom in staršem, ki jih zanima več informacij, brezplačno svetuje in pomaga pri izbiri najboljših jezikovnih počitnic za vašega otroka ali za vas. Že več desetletij sodelujejo s prestižnimi šolami iz cele Evrope, vsako leto pa pri izbiri jezikovnih počitnic pomagajo več tisoč otrokom, tudi slovenskim. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate seznam vseh jezikovnih tečajev in spremljevalnih aktivnosti.

Zakaj z IntegralEdu?

 • ker otrokom, starejšim od 7 let, agencija IntegralEdu zagotavlja popolno varnost in zaščito ter spremstvo pedagoško usposobljenega osebja v šolah, ki je otrokom na voljo štiriindvajset ur na dan;
 • ker takšni tečaji predstavljajo odlično priložnost, da otroci poleg jezika pridobijo tudi družabne veščine, obenem pa preživijo izjemno zabavne in nepozabne počitnice v tujini;
 • ker z udeležbo na tečajih otroci lahko izkusijo življenje na šolskem kampusu, spoznajo udeležence s celega sveta in poleg jezika spoznajo tudi nove kulture;
 • ker agencijo IntegralEdu odlikuje več kot 25 let izkušenj in ker je agenciji svoje otroke zaupalo že na tisoče staršev;
 • ker se vsi tečaji prilagajajo individualnim željam in potrebam udeležencev. Poleg učnih ur izbranega jezika lahko izberete tudi priprave na opravljanje (mednarodnih) izpitov, priprave za vpis na univerzo v tujini ali pa učenje jezika kombinirate z določenim šolskim predmetom, športom ali hobijem. Za odrasle tečajnike so na voljo tudi posebni poslovni (Business) tečaji, kjer je poudarek na pridobivanju poslovnega besedišča.
Jezikovne počitnice IntergralEdu – kjer otroci poleg učenja jezika gradijo na svoji osebnosti in spoznavajo sovrstnike iz celega sveta (poletne počitnice za otroke)

Dopoldne učenje jezika, popoldne pa jahanje, tenis, fotografija, gledališče

​Številne šole, s katerimi sodeluje IntegralEdu, organizirajo posebne jezikovne tečaje, kjer se otroci učijo tujega jezika, hkrati pa gradijo na svoji osebnosti in spoznavajo sovrstnike iz celega sveta. Vsi vemo, da se je jezika najlažje naučiti v državi, kjer se jezik vsakodnevno uporablja. Otroke preko zabavnih iger, športnih aktivnosti in druženja s sovrstniki iz različnih držav spodbujajo k rabi tujega jezika, na ta način pa je doseženo optimalno učenje. Medtem ko so otroci na jezikovnih počitnicah, spoznavajo tudi kulturo in znamenitosti gostujoče države. Domov se vrnejo z več znanja in in okrepljeno samozavestjo, dobijo pa tudi dragocene izkušnje za življenje.

Poleg klasičnih jezikovnih tečajev so na voljo tudi kombinirani kampi, ki poleg učnih ur jezika vključujejo posebne aktivnosti, ki potekajo pod vodstvom profesionalnih učiteljev, trenerjev in strokovnjakov.

​​Primeri aktivnosti v kombiniranih kampih:

 • učenje tujega jezika in nogomet,
 • učenje tujega jezika in jahanje,
 • učenje tujega jezika in tenis,
 • učenje tujega jezika in glasba,
 • učenje tujega jezika in ples,
 • učenje tujega jezika in fotografija,
 • učenje tujega jezika in novinarstvo,
 • učenje tujega jezika in gledališče.

Če vas zanima več informacij v zvezi s poletnimi jezikovnimi tečaji, se lahko vse dni v tednu oglasite tudi v pisarni agencije Integraledu, ki se nahaja na Poljanski cesti 22c v Ljubljani, veliko informacij pa je dostopnih tudi na spletu.

​​Naj bodo počitnice 2019 nepozabne in obenem poučne ?

Zgornji prispevek je oglasno sporočilo Agencija IntegralEdu. Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si ali v komentar.