Green Resort – Zeleno doživetje v Radljah ob Dravi

0

V objemu reke Drave, gozdov in barvite Koroške ponuja vse, kar v modernem svetu človek potrebuje, da se počuti povezanega s prvinsko naravo, ter si s tem umiri tempo svojega življenja. V neposredni bližini naravnega kopališča so nameščene lesene hiške, postajališče za avtodome, ter lepo urejene sobe. Odlična namestitev za vse, ki se tam ustavite za kratek čas, kot tudi za družine in pare, ki iščete daljšo namestitev.

Glamping hišice, ki navdušujejo

Lesene hišice, postavljene v središče vodnega parka, spominjajo na stare lesene mline na vodi. Prav takšni so nekoč obratovali na Dravi. V celoti so izdelane iz lesa, okna in steklena vrata, ki se odpirajo v naravo, pa nam dajejo pridih romantike. Prav zato je bivanje v njih nekaj edinstvenega. V klimatiziranih hiškah  lahko prespijo 4 osebe, saj hiška vsebuje v spodnjem delu zakonsko posteljo, v gornji etaži pa dodatno posteljo za 2 osebi. Privoščite si lahko okusen zajtrk, ki vam  ga postrežejo na terasi vodnega parka.

Glamping hišice ob naravnem kopališču, Green resort

Romantika v Green resort

»Luštne hiške« vabijo vse, ki želijo preživeti oddih v  zeleni oazi, vse, ki se želijo prebujati v miru in tišini in vse, ki želijo občudovati sončni zahod v rahlem pozibavanju viseče mreže…

Hišice ponoči, Green resort

Vodni park – prvo naravno kopališče v Sloveniji

Osvežitev ponuja  naravno  plavalno jezero,  kjer za čistočo vode in njeno kakovost  skrbijo naravni organizmi. Zaplavajte med lokvanji, skočite iz pomola ali pa se predajajte sončnim žarkom na zeleni plaži.

V  vodnem parku se lahko zabavate vse dan,  čofotanje in  skakanje s pomolov je dobrodošlo!

  • odigrajte set odbojke na mivki – mehka mivka vas pričakuje
  • premagajte strah pred višino na naši višinski postaji- tik ob vodnem parku
  • dajte kak gol nasprotni ekipi – sveže pokošena trava na igrišču vabi
  • po dnevu,  obsijanim s soncem pa naša terasa vabi, da si privoščite osvežitev in  opazujete prekrasen sončni zahod
  • kopališče je primerno za plavalce, neplavalce, majhne otroke……za vse ki  radi preživljajo čas v naravi! Povzpnite se na  opazovalnico in uživajte v razgledu,  ali pa si  oglejte edinstvene čistilne fontane našega biotopa.
Vodna zabava v Green resortu

Za žejo in lakoto poskrbijo na prostorni, sončni terasi, kjer vam nudijo pester izbor hrane in pijače, otrokom pa so na voljo velika igrala (da lahko mami spije kavico v miru). Vsakodnevno vas bodo presenečali z bogato izbiro različnih burgerjev in raznih sladoledov. Ob večerih pa lahko občudujete veličasten sončni zahod.

Za avaturiste – parkirišče za avtodome

Vsi, ki potujete s »hišami na kolesih«, se lahko ustavite in se namestite za nadaljnje odkrivanje Koroške. Ob vodnem parku vam je na voljo več opremljenih mest za avtodome.

Parkirišče za avtodome, Green resort

Zelena doživetja graščaka Marenberškega

Grof Marenberški vas bo popeljal v čas svojega vladanja, bivanja in delovanja v 13. stoletju. Skozi različne tematske produkte boste spoznali naravne, kulturne, rekreacijske in kulinarične kotičke njegovega posestva na povsem nov in privlačen pristop. S pomočjo kontrolnih točk, si boste nabirali posebne grofove točke, s katerimi si boste prislužili posebno nagrado – spominsko sestavljenko.

Pri grofu Marenberškem

S pomočjo simpatičnega ilustrativnega zemljevida se boste z zanimanjem podali na pot novim dogodivščinam. Posebej bodo uživali otroci, saj so posamezne točke opremljene z različnimi zanimivostmi, kvizi, dejstvi in simpatičnimi liki, ki jih bodo popeljali v domišljijski in doživljajski svet vitezov, grofov in življenja v tistih časih. Vse točke in doživetja najdete na www.visitradlje.si.