Eleganten KARAVAN, KI ZAPELJE tudi najzahtevnejšo družino

0

Na trg družinskih vozil je zapeljal povsem novi karavan PEUGEOT 308 SW. S svojo prostornostjo in najnovejšo tehnologijo omogoča še tako zahtevni družini, da se brezskrbno odpravi na poletni oddih ali pa zapelje na čudovit poletni izlet.

Si želite, da bi se z njim vozila tudi vaša družina? Prijavite se na testno vožnjo ali pa prosite za ponudbo.

To je avtomobil posebnega sloga ter aerodinamično popoln karavan s koeficientom aerodinamičnega upora 0,277, kar pozitivno vpliva tako na porabo goriva kot na skupne emisije CO2. Ponaša se z ekspresivnim slogom, ki ga poudarjata eleganten profil in prefinjen zadek. Z novim logotipom na prednji maski, izdelanim v Sloveniji, potrjuje svojo osebnost in značaj. Svetlobni podpis je zasnovan z značilno oblikovanimi LED dnevnimi lučmi, pri višjih nivojih opreme pa prinaša serijsko tudi matrične žaromete, ki so še bolj učinkoviti in zagotavljajo več varnosti pri vsakodnevni uporabi. Učinkovito in izjemno sodobno vozilo ohranja ključne in pričakovane lastnosti, ki jih iščejo kupci v segmentu kompaktnih karavanov. Prinaša popolnoma nove izkušnje z več ergonomije, še večjimi užitki v vožnji, odlično kakovostjo in povezljivostjo ter se sporazumeva v slovenščini.

Novi Peugeot 308 SW sledi osnovnemu modelu, zato je tudi utelešenje sodobne ergonomije in sodobne notranje opreme. Odlikuje ga že znani pristni Peugeot i-Cockpit, ki se nadgrajuje z vsako novo generacijo, na voljo pa je tudi povsem nov multimedijski sistem in Peugeot i-Connect. Volan je edinstvenih dimenzij in edinstvene oblike. Novi Peugeot 308 SW ima najnovejšo generacijo sistemov za pomoč pri vožnji, ki uvajajo polavtonomno vožnjo in dosegajo še višjo raven varnosti s paketom Drive Assist 2.0 (na voljo konec leta). Sestavljen je iz nastavljivega regulatorja hitrosti s funkcijo Stop & Go (samodejni menjalnik EAT8) in sistema za ohranjanje voznega pasu, na voljo pa so tudi tri nove funkcije za vožnjo po ločenih pasovih – polavtomatska menjava voznega pasu, priporočilo hitrosti naprej in prilagajanje hitrosti v ovinkih.

Novi Peugeot logotip »Made in Slovenia«. Pod njim se skriva radarski merilnik, ki posreduje informacije procesorjem bogatega arzenala sistemov za pomoč pri vožnji.

PERFECT FIT 

Novi PEUGEOT 308 SW poleg svoje privlačnosti ponuja tudi prostornost za potnike, zahvaljujoč dolžini 4,64 m (+6 cm) in medosni razdalji 2,73 m (55 mm daljši kot pri limuzini), kar zagotavlja 129 mm prostora za noge in maksimalno prostornino prtljažnika.

Ker se pri karavanih v bistvu vse začne in konča pri prostornosti prtljažnika, PEUGEOT 308 SW v tem pogledu ne razočara in popolnoma ustreza pričakovanjem kupcev, saj ponuja od 608 do 1.634 litrov uporabnega prostora in je na voljo z dvonivojskim podom (motorji z notranjim zgorevanjem) za praktično rabo in modularnost. Številke tudi pri hibridni različici znašajo vzpodbudnih 548 do 1.574 litrov.

V prtljažnem prostoru PEUGEOTA 308 SW ni na voljo zgolj dovolj prostora temveč zelo veliko prostora! V njem je mogoče prevažati predmete do 1,85 metra dolžine.

Novi Peugeot 308 SW je na voljo z več tipi motorjev: dvema hibridnima (Hybrid 225 z električnim 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom e-EAT8, Hybrid 180 z električnim 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom e-EAT8), tremi bencinski ter dvema dizelskima motorjema.

 

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime