Dvorni bar, Ljubljana – umirjeno (s)piti kavo z mulcem

3
Pust v Dvornem baru

Če nimate ideje kam it, ali vreme ne dopušča zunanjih dogodivščin, je Dvorni bar dobra izbira za pričetek vikenda- z dobro kavo, zajtrkom in mulcem.

Zaradi našega načina življenja nismo prav veliko vikendov v Ljubljani. Če pa že smo, dopoldne najraje vandramo po centru mesta, in seveda spijemo kavico. Žal pa pozimi in v slabem vremenu ni veliko izbire lokalov, kjer se mulc zabava, ti pa v miru spiješ kavico. Zato smo poiskali nam najbolj optimalno rešitev.

Risanje z animatorko
Risanje z animatorko

 

Lokacija: Dvorni bar, Ljubljana

Primeren čas obiska: vikendi, skozi celo leto, ko imajo za otroke posebno urejen kotičen. Za nas je najboljši čas za obisk dopoldne, koše ni gužve (prihod do 10. ure). Tako ima mulc veliko igrač na voljo za igranje, midva pa lahko v miru spijeva kavo, pojeva zajtrk in ga gledava kako uživa.

Primerno za otroke: kobacajčke, majhne mulce

Primerno za vreme:

 • Sončno in toplo- zunanje igrišče
 • Ob vsakem vremenu – notranja igralnica

Hrana: Dvorni bar ponuja res pestro izbiro zajtrkov, kosil in prigrizkov. Mi trije najbolj obožujemo njihov Club sendvič.

Odlični zajtrki
Odlični zajtrki

Previjalnica: majhna (a ne preveč udobna) previjalnica

AKTIVNOSTI ZA OTROKE:

 • INDOOR: risanke na velikem TV ekranu, igralnica
 • OUTDOOR: igralnica
Notranja igralnica skozi leto leto ob vikendih
Notranja igralnica skozi celo leto ob vikendih
Zunanja igralnica poleti
Zunanja igralnica poleti

ZA:

 • Udobno družinsko okolje ob vikendih.
 • Otrokom prijazni natakarji
 • Aktivnosti za otroke in kreativna varuška, ki z veseljem navdušuje tvojega mulca in ga zaposli za vsaj 30 minut
 • Hrana- odlični zajtrki in prigrizki
Igralnica
Igralnica

 

Zgornji opis in informacije so moji osebni vtisi in nimajo nikakršnih oglaševalskih namenov. Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si.

Sem mamica šolarju Eriku in dojenčici Freyi, trenutno živeča v nemškem Kölnu in velika ljubiteljica potovanj. Sem navdušena kajtarka, potapljačica in inštruktorica pilatesa. Tako so naša potovanja večinoma stvar iskanja krajev, kjer smo aktivni, predvsem pa krajev, kjer se imamo vsi fajn.

3 KOMENTARJI

   • Super ste, hvala za nasvete. Če boste objavili pa se otrokom všečne lokale naokrog po slo, to je pa res zakon.Pa se kakšen lokal bo mogoče poskrbel za otroški kotiček, ko bo opazil,da se da na takšen način tudi privabit goste.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime