Družinski prevoz do letališča – s svojim ali skupinskim prevozom?

2

Bliža se čas počitnic in uživanja na toplem soncu. Počitnice v daljne kraje so super izkušnja tako za starše kot za otroke. Vendar je z otroci že načrtovanje precej bolj razburljivo, kaj šele izvedba. Zaradi tega se ponavadi organizirani starši vedno držimo načela: kompliciraj manj, potuj več, uživaj maksimalno!

Da pa se lahko držimo zgornjega načela, vedno skušamo čim več stvari poenostaviti. Ko imaš že do vrha nabasano prtljago, letalsko karto v žepu in urejena zavarovanja, pride vedno tisto vprašanje: ”OK, kako pa bomo prišli tokrat do letališča? Sploh če je malo bolj oddaljeno!?”

Tašča odpade, vlak ne vozi, ujeti mestne in primestne avtobuse pa je z otroci in pripadajočo opremo nemogoče. Z lastnim avtom je res precej udobno in še Mačka Murija lahko navijaš do nezavesti. Ampak sesti za volan po 10 urnem letu, iskanje prostih parkirnih mest in tovorjenje prtljage do oddaljenih parkirnih hiš … Velikokrat preveč naporno. Mi smo ugotovili, da je najlažje, če organizacijo prevoza prepustimo profesionalcem. Nazadnje smo uporabili prevoze GoOpti in bili izjemno zadovoljni.

Kombi-Grad
Enostavno do letališča z GoOpti

 

 

Naj naštejemo nekaj razlogov, zakaj uporabiti skupinski prevoz GoOpti:

1. Nižji stroški, manj stresa, več počitnic

Z uporabo skupinskega prevoza se starši ne odpovemo le strošku parkiranja na letališču in nižjim stroškom prevoza, ampak prihranimo tudi pri stresu. Začetek počitnic se je začel že pred našim pragom (da, poberejo nas lahko tudi doma), vožnja v visokem kombiju z razgledom vse naokoli in zanimivi obrazi drugih potnikov pa so bili pravo doživetje za mulce! Tudi tukaj pa velja pravilo: prej ko rezervirate, ugodneje in logistično bolj enostavno je za vas.

2. Prijazni in skrbni vozniki

Res so ustrežljivi, razumevajoči in pravi profesionalci. Večinoma so tako in tako očetje ali mame in razumejo življenje z otroci. Poleg rednih postankov nam je voznik ustregel še z izrednimi in nam celo zavrtel CD, ki smo ga prinesli s seboj! Pssst, dovolil nam je celo manjši prigrizek, čeprav uradno ne smeš jesti v vozilu.

3. Brezskrbno ne glede na ovire na cesti

GoOpti ima res veliko izkušenj, prepeljali so že ogromno potnikov in znajo rešiti vse, kar se jim postavi na pot. Mi smo dokupili paket Popolna brezskrbnost, ko ti v primeru, da zamudiš letalo na poti do letališča, kupijo novo letalsko karto. Saj ne da se nam je to že kdaj zgodilo, ampak v resnici smo si za majhno doplačilo kupili popolno brezskrbnost. Res genialno!

GoOpti_KamZMulcem2
Udobno in zabavno tudi za mulce, GoOpti

 

Komaj čakamo naslednje počitnice! Zdaj bo največji izziv izbrati kam z mulcem? Vse ostalo pa je mala malica.

Pa ne pozabite: kompliciraj manj, potuj več, uživaj maksimalno!

Vsebina je sponzorirana, vendar podaja iskrene informacije o oglaševani storitvi. Izkušnjo prevoza z GoOpti je z nami delila ena od mamic, ki tovrstni prevoz uporablja. Želite rezervirati svoj prevoz? To lahko opravite tudi na povezavi prek naše strani:

go opti

2 KOMENTARJI

  1. Pozdravljene mamice,
    Mogoce je neprimerno vprasanje, vendar me res zanima koliko ste dali za prevoz, namrec ce potujes sam, se ti morda GoOpti se splaca, ce pa so to 3je ali 4je clani druzine, pa je prevoz z osebnim vozilom in placilo parkirnine do 14dni vsekakor cenejsa opcija od GoOptija, ce si ne izberes parkinga najblizje terminalu. Morda je to nizkocenovni prevoz za bliznja letalisca…Brnik, Benetke… za bolj oddaljena pa po vecletnih izkusnjah in potovanjih lahko z najvecjo gotovostjo trdim da nikakor ni poceni/ceneje od lastnega prevoza. Cena, po kateri opravis booking pa se velikokrat poveca tudi za do 50 eur, saj te ‘po pomoti’ odlozijo na zelezniski postaji namesto na letaliscu in voznika ne zanima, da je bila pomota na njihovi strani, seveda v naglici moras vzeti taxi. Se mi je zgodilo samo 1x sicer to, ampak je 1x cisto dovolj. Od takrat naprej sicer za vsak let in druzinsko potovanje pogledam tudi GoOpti, vendar se mi v dveh letih sedaj se ni zgodilo, da bi me prisel GoOpti ceneje. Zato bo zelo fer, ce iz clanka odstranite neresnicno trditev, da je GoOpti cenejsi od lastnega prevoza oz vsaj zapisite, da to velja v res izjemnih primerih, ko potujes sam ali ko bi moral avto na letaliscu pustiti po ves mesec. Lp, Nika

    • p.s.: Aha, sem napisala malo nerazumljivo glede stevila povecanja stroska prevoza…bi mogla dodati,da se je naknaden strosek zgodil nekaterim znancem in to ne samo 1x, meni osebno pa sicer samo 1x. Najveckrat je pri njih slo za mix up, kjer so morali vozniku na licu mesta doplacati se 5 do 10 eur. Ni veliko, ni pa to kar obljubljajo.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime