Družinske zgodbe iz gline

0

Večino časa radi preživimo v aktivnostih v naravi in raziskovanju novih krajev, prav tako pa si z veseljem vzamemo čas tudi za kulturo, ustvarjanje ter učenje novih znanj.

Sama sem se že nekaj časa spogledovala z učenjem gline, a ker imata oba mulca rada ustvarjanje in uporabo svoje domišljije, sem iskala možnost ustvarjanja z glino, kjer se mi bosta na delavnici lahko oba pridružila.

Teh možnosti res ni veliko, sem pa našla eno pravo:) z izredno toplo, prijetno in prijazno mojstrico oblikovanja gline, Petro (Zgodbe iz gline), ki ima svoj umetniški atelje v Kranju.

Petra (Zgodbe iz gline) in naš skoraj 10 letnik pri ustvarjanju
  • Doživetje: delavnice ustvarjanja z glino (mi smo izbrali delavnico “za družine“)
  • Kje: Zgodbe iz gline, Mlekarska ulica 31, Kranj
  • Prijava: info@zgodbeizgline.si
Zgodbe iz gline izdelki

Petrina zgodba je posebna, polna izkušenj in samorasti (preberi tukaj) in to se vidi in oddaja tudi na delavnicah. Oba mulca (3 in 9 let) je prevzela s svojo energijo in 2 uri ustvarjanja sta minili res hitro, vsak pa si je ob pomoči Petrinih nasvetov ustvaril izdelek, ki bo že čez 2 tedna krasil naš dom.

Delavnice za družine, Zgodbe iz gline

Prednosti ustvarjanja z glino za otroke in družino:

  • Delo z glino uči umirjanja in pomirja.
  • Proces dela z glino uči nenavezanosti.
  • Glina uči potrpežljivosti in vztrajnosti.
  • In nazadnje – glina povezuje.

Več o ustvarjanju z glino si preberite tukaj. Mi lahko le s prve roke zagotovimo, da smo preživeli čudovito, umirjeno, ustvarjalno in zabavno popoldne in da doživetje zagotovo ponovimo. Petra in Zgodbe z gline pa so pravi naslov za vse vas, ki se tako kot jaz spogledujete z glino:)

Zgodbe iz gline
Babi in mulc ustvarjata, Zgodbe iz gline
Mulka v elementu, Zgodbe iz gline
Komaj čakamo, da jih dočakamo:) Zgodbe iz gline
Zgodbe iz gline
Medgeneracijska udeležba na delavnici Zgodbe iz gline (mami slika :))

Za več informacij o doživetju nam pišite na info@kamzmulcem.si ali v komentar. 

Sem mamica šolarju Eriku in dojenčici Freyi, trenutno živeča v nemškem Kölnu in velika ljubiteljica potovanj. Sem navdušena kajtarka, potapljačica in inštruktorica pilatesa. Tako so naša potovanja večinoma stvar iskanja krajev, kjer smo aktivni, predvsem pa krajev, kjer se imamo vsi fajn.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime