Družinska potovanja in kulturne prireditve z domačega fotelja

0

Tale korona čas nas je vse udaril in nam zmešal naše navade, želje, prosti čas in še kaj. Čeprav smo v teh težkih trenutkih neskončno hvaležni, da ohranjamo zdravje, nas, vsaj KZM družine, na čase pošteno muči, da ne moremo na potovanje, vikend oddih ali vsaj izlet na drugi konec Slovenije. Pogrešamo pa tudi kakšen obisk kina, lutkovne predstave ali gledališča. Skušamo pa tudi v tem najti vsaj malenkost optimizma, zato pripravljamo spiske naših želja za čas, ko bo brezskrbno potepanje naokoli spet mogoče. Pri tem so nam v veliko pomoč tudi različni posnetki ali virtualni ogledi destinacij, ki smo jih že ali jih še nameravamo obiskati. Pozitivna plat tega je, da lahko v nekaj dneh “obiščemo” kar lepo število znanih krajev kar s svojega fotelja.

Nekaj virtualnih potovanj in kulturnih dogodkov smo zbrali tudi za vas. Čeprav so ure ponekod manj ugodne, se ponavadi ohranijo posnetki, ki so na voljo tudi kasneje. Pa veselo potovanje, četudi zaenkrat zgolj virtualno!

Virtualna potovanja:

  • 10. 12. ob 0.00 uri: Dunaj

Kako smo se imeli mi in katere znamenitosti na Dunaju priporočamo, si lahko preberete tukaj. Virtualni ogled Dunaja pa je mogoč tukaj.

  • 12. 12. ob 18.00 uri: Amalfijska obala

Amalfijska obala je res italijanski biser. Kako smo jo doživeli, si lahko preberete tukaj. Prenos pa je dostopen tukaj.

  • 13. 12. ob 20.00 uri: Praga

Praga je še na naši družinski bucket- listi. Zato si bomo z veseljem ogledali prenos tukaj.

  • 16. 12. ob 0.00 uri: Berlin

Kombinacija starega in modernega je v Berlinu očarala tudi nas – več tukaj. Prenos pa si lahko ogledate tukaj.

  • 29. 12. ob 17.00 uri: Rocky Mountains

Še ena destinacija za bucket-list. Prvi vtisi bodo mogoči tukaj.

  • 30.12. ob 18.00 uri: Pariz

Mesto ljubezni ni rezervirano zgolj za potep v dvoje, ampak bo navdušilo tudi mulce. Več tukaj. Dodatno pa se lahko prepričate tukaj.

  • 7. 1. ob 0.00 uri: Gaudijeva Barcelona

Še eno mesto, ki je lepo tako v dvoje kot tudi družinsko, o čemer se je mogoče prepričati tukaj. Malo kulturnega pridiha ob virtualnem ogledu pa tukaj.

  • 7.1. ob 0.00 uri: Afriški safari

Afriški safari je praktično “a must”, če ste enkrat v (podsaharski) Afriki. Da bo prijeten in za celotno družino najbolj zanimiv, nekaj naših praktičnih nasvetov. Do takrat pa prenos virtualnega safarija tukaj.

  • 20. 1. ob 17.00 uri: Toskana in Firence

Toskana nas še nikoli ni razočarala, kljub temu, da smo jo obiskali že večkrat. O naših izkušnjah več tukaj. Prenos pa si lahko ogledate tukaj.

Prireditve:

  • 6. 12. ob 19.00 uri: Hrestač

Baletna klasika, ki bo pritegnila celotno družino. Prenos si lahko pogledate tukaj.

 

Dogodki so zbrani na podlagi javno dostopnih informacij na spletu. Za vsebino in kvaliteto prenosa ne odgovarjamo. Dodatne ideje glede spletnih kulturnih dogodkov in virtualnih potovanj nam lahko sporočite v komentar ali na info@kamzmulcem.si in z veseljem jih dodamo na seznam. Hvala!

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime