Za uspešno 4. obletnico Kamzmulcem.si si podarjamo posodobljeno spletno stran

0

Ustvarjalke bloga Kamzmulcem.si vas z veseljem obveščamo, da smo si za četrto obletnico delovanja podarile novo, posodobljeno spletno stran. Poleg novih, za starše pomembnih vsebin in kategorij, spletna stran zagotavlja gladko in bralcem prijetno uporabniško izkušnjo.

Posodobljena spletna stran in osvežena grafična podoba

Priljubljen slovenski blog Kamzmulcem.si, ki je v štirih letih delovanja prerasel v pravi portal s skoraj 1.000.000 bralci, je dobil novo podobo. Ta je bila izdelana na podlagi dobrih praks in mnenj bralcev. Spletna stran ima veliko število bogato spisanih prispevkov, potopisov kar iz 48 držav celega sveta. Doživetja z izletov in vikend oddihov, najbolj branih vsebin na strani, pa prihajajo iz regij celotne Slovenije in tudi sosednje Hrvaške, Italije in Avstrije.

Sveža in posodobljena spletna stran kamzmulcem.si

Imamo novo kategorijo »Kamzmulcem (KZM) ocenjuje«

V štiriletnem delovanju smo obiskale številne nastanitve različnih kategorij – od hotelskih, apartmajskih, kamp in tudi avtodom ponudnikov. Zaradi poslanstva portala Kamzmulcem, da staršem svetujemo kam naj gredo glede na starost otrok, načina preživljanja počitnic in tudi sredstev, ki jih imajo na voljo, bomo namestitve tudi ovrednotile in jih objavile pod novo kategorijo »KZM ocenjuje«. Zaradi jasne in jedrnate strukture prispevkov, lahko starši enostavno pregledujejo tip počitniške ponudbe.

Kamzmulcem ocenjuje

Kategoriji “doživetja” in “nasveti” z novimi uporabnimi podkategorijami

Kategorijo doživetja smo »razdrobile« na specifična doživetja, ki jih lahko uporabnik spletne strani preprosto najde in izbere glede na vrsto aktivnosti, ki si jo družina v tistem trenutku želi in tudi glede na vremenske razmere, ki pogosto usmerjajo naše prostočasne aktivnosti.

Številni starši se na nas obračajo po nasvet, kako se pripraviti na potovanje, kje in kako za otroke prirediti rojstnodnevno zabavo, kje so družinam prijazna smučišča, kopališča, nasvete za izbiro primerne opreme, pa tudi o malici na izletu. Vse to in še mnogo več je sedaj strukturirano na podkategorije.

Kamzmulcem Instagram vsak dan polnejši sledilcev in slikovitih opisov doživetij

V zadnjem letu s polno paro delimo izkušnje s potovanj, izletov ali doživetij tudi na Kamzmulcem Instagram profilu. Tu zvezde postanejo tudi naši malčki, ki iskreno predstavijo izkušnjo z doživetja ali potovanja. Prav tako smo ponosne na naraščajočo številko Facebook sledilcev, ki je v štirih letih dosegla že 25.000.

Kamzmulcem Instagram profil

Posebna zahvala gostujočim piscem portala Kamzmulcem.si

Posebna zahvala gre našim gostujočim piscem, ki skupaj z nami soustvarjajo portal, ga bogatijo in nas svojimi izkušnjami s potovanj ali izletov pogosto navdihujejo.

Kdo ustvarja Kamzmulcem.si?

Štiri polno zaposlene mamice, ki so v štirih letih delovanja povečale svoje družine, svoja potovanja prilagodile, a hkrati obogatile. Naš cilj ostaja enak in sicer, da spodbudimo starše in/ali jim olajšamo marsikateri potep z mulci. Menimo namreč, da je aktivno preživljanje časa z družino najbolj donosna naložba za življenje.« Več o avtoricah bloga si lahko preberete tukaj.

Kamzmulcem.si ekipa

Za več informacij nam lahko pišete na info@kamzmulcem.si ali pustite sporočilo na naši Facebook strani https://www.facebook.com/kamzmulcem/.