Darila za vse letne čase: Letne vstopnice 365 in darilne kartice za ZOO Ljubljana

0

ZOO Ljubljana je naša celoletna destinacija. Ko imamo na voljo vsaj 2 uri časa in si želimo svežega zraka in čudovitega okolja narave, raziskovanja raznolika sveta živali, zabavnih uric na igralih, je ZOO naša prva izbira. Letne vstopnice so tako odlično darilo za pod smrekico, ki olepšajo prav vse letne čase. S tem darilom podarite nepozabne trenutke in obenem podprete ohranjanje živalskega sveta.

Letna vstopnica 365 prinaša posebne ugodnosti:

  • Obisk posebnih prireditev ter ustvarjalnih dogodivščin brez doplačila,
  • Znižane cene programov (Oskrbnik za en dan, Naj žival…)
  • 10% popusta v restavraciji Safari
  • 10 brezplačnih fotografij iz CEWE laboratorija (ob spletnem naročilu)
  • 20% enkratnega popusta na CEWE fotoknjige
V ZOO Ljubljana smo KZM družine vse letne čase, vsak teden ???? Res lepo darilo za mulce!
Eden naših najljubših stanovalcev ZOO Ljubljana

Druga možnost obdarovanja, pa je darilna kartica ZOO, s katero lahko vaši obdarjenci izbirajo med številnimi darili po lastni izbiri. Enodnevna vstopnica, ponudba v ZOO trgovini, vstopnica za vseh 365 dni od datuma nakupa, program Oskrbnik za en dan, kjer se pobliže srečate z mnogimi eksotičnimi živalmi, program Srečaj Naj žival, kjer doživite nepozabno izkušnjo z vašo najljubšo živaljo –  so le nekatera izmed izjemnih doživetij, ki jih omogoča Darilna kartica ZOO.

Več info: nakup letnih vstopnic in darilnih kartic je enostaven – opravite ga lahko na blagajni živalskega vrta ali preko spletne trgovine.

Ne zamudite dveh nepozabnih doživetij za otroke!

1. “Pomagaj Božičku najti sani v ZOO Ljubljana!”

Letos so Božička med opravljanjem testne vožnje zaradi slabega vremena in megle doletele tehnične težave, zato je moral zasilno pristati. Na srečo se mu je to zgodilo ravno nad živalskim vrtom, kjer so za njegove severne jelene zlahka poskrbeli. Žal pa so se njegove sani med pristankom izgubile in tu potrebuje vašo pomoč!

Priskočite na pomoč Božičku in mu na božični dogodivščini pomagajte pri iskanju njegovih sani. Na tej čarobni izkušnji boste lahko skupaj izdelali voščilnico, raziskovali živali v ZOO Ljubljana, obiskali Božičkove jelene, poiskali Božičkove sanke ter se srečali z Božičkom, ki bo otrokom prinesel tudi darila. To ni le običajno iskanje, temveč prava pustolovščina, polna smeha, učenja in veselja. Po končanem srečanju z Božičkom pa ste vabljeni, da nadaljujete s samostojnim ogledom ZOO Ljubljana.

Več informacij in prijava: Pomagaj Božičku poiskati sani in živalmi v ZOO Ljubljana

2. Dedek Mraz v ZOO Ljubljana

Dedek Mraz ima rad vse živali in ljudi, še prav posebej otroke. Zato vsako leta v mesecu decembru večkrat obišče otroke in živali v živalskem vrtu Ljubljana. Predenj pa ga bomo srečali, bomo vadili spoštljiv odnos do živali. Nežno in mirno jih bomo pobožali in pestovali. Opazovali pa bomo tudi živali v ogradah, ki so še posebej ljube Dedku Mrazu in izvedeli marsikatero zanimivost iz njihovega življenja.

Nato pa nas bo pričakal čisto pravi Dedek Mraz, ki prihaja iz okolice Triglava. Sam se bo predstavil, kakšno zapel in se pošalil z otroki pa tudi s starši. Še prav posebej pa ga bo zanimalo koliko smo zrasli in kaj vse smo počeli v preteklem letu. Seveda pa ni pozabil na (vaša) darila, ki jih bo poimensko razdelil in se fotografiral z vsakim otrokom posebej. Fotografije bodo dragocen spomin in opomin, da se prihodnje leto spet srečamo.

Več informacij in prijava: Srečanje z Dedkom Mrazom in živalmi v ZOO Ljubljana

  

 

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime