Da ne bo zmanjkalo nalepk … pa kalcija, mineralov in vitaminov tudi ne

0

Tudi vaši otroci obožujejo nalepke? Polnijo albume, jih lepijo na zvezke, z njimi krasijo voščilnice in druge ustvarjalne izdelke? Uporabljate nalepke za motivacijo in nagrado, ko mulci pridno pospravijo igrače, se sami oblečejo, si pripravijo vse potrebno za vrtec ali šolo ali pa brez prehudega pritoževanja zlezejo na vrh hriba ali prehodijo razdaljo, ki ste so ji zadali za popoldanski sprehod?

Nalepke, ki jih nikoli ne zmanjka

Da nalepk zlepa ne bo zmanjkalo, poskrbite, da bodo vedno pri roki, saj si jih boste lahko natisnili kar na domačem tiskalniku. Zagotovite si prikupne živalske nalepke TUKAJ in poskrbite za ure in ure lepljive zabave.

Da bodo tudi otroci močni kot levi, gibčni kot opice …

Starši se dobro zavedamo, da naši otroci za zdravo rast in razvoj potrebujejo uravnoteženo prehrano, ki poskrbi za vse potrebe njihovih rastočih teles. Tudi če se še tako trudimo, da jim ponujamo kar se da uravnotežene in skrbno pripravljene obroke, pa so nekateri otroci preprosto neješči. Prvi v celoti odklanjajo določene vrste živil. Drugi zaužijejo komaj kaj sveže zelenjave ali sadja. Tretji recimo ne smejo uživati določenih skupin živil (na primer mleka ali mlečnih izdelkov) zaradi alergije, intolerance …

Skoraj 80 % slovenskih otrok ne zaužije dovolj kalcija

Prenizek vnos kalcija v daljšem obdobju v času rasti lahko privede do upočasnitve rasti, večje krhkosti kosti in poznejše nagnjenosti k zlomom. Slabša mineralizacija kosti zaradi pomanjkanja kalcija in manjša kostna gostota pa lahko v odrasli dobi povečata tveganje za razvoj osteoporoze. Težava pa ni le v nezadostnem uživanju, temveč tudi v tem, kako doseči, da zaužiti kalcij sploh preide iz črevesja v krvi in se naloži tja, kamor želimo – v kosti in zobe, ne pa v mehka tkiva. Za uspešno vsrkavanje kalcija v krvni obtok in nalaganje na prava mesta, je namreč potrebno součinkovanje drugih pomočnikov v telesu: magnezija, vitamina D in vitamina K2.

Junglemix junior – optimalna kombinacija v enem napitku

Da bi otroci zdravo rasli in v ključnem obdobju razvoja zaužili vse pomembne snovi za trdne in močne kosti, mišice in zobe, so v Medexu razvili slasten napitek Junglemix junior z uravnoteženo kombinacijo kalcija, magnezija in vitaminov za podporo močnim kostem, zobem in mišicam.

  • Biorazpoložljiva minerala kalcij in magnezij sta v optimalnem razmerju 2: 1 za učinkovito absorpcijo.
  • Magnezij in vitamin K2 poskrbita, da se kalcij nalaga v kosti, ne pa v mehka tkiva.
  • Dodatni vitamini (D, K, C, E, B12, A, riboflavin, tiamin, niacin) podprejo zdravo rast in razvoj, prispevajo k delovanju mišic, imunskega sistema, ohranjanju vida, delovanju srca in ohranjanju zdravih sluznic.
Medex Junglemix junior

Napitek je namenjen predšolskim otrokom od 3. leta naprej pa tudi šolarjem vse do 14. leta. Primeren je za vse otroke, še zlasti pa priporočljiv za neješče otroke in tiste z alergijo ali intoleranco na mlečne izdelke, ki so sicer pomemben vir kalcija.

Ob nakupu prejmete tudi darilo: živalski merilni trak in blokec.

Pri nakupu Junglemix pos pletu prejmete tudi merilni trak in blokec za risanje (knjiga na sliki ni vključena v darilo 🙂 Jo pa zelooo priporočamo!

Odličen okus pomaranče

Zlasti pri neješčih otrocih je včasih težava tudi pri obliki prehranskega dopolnila. Zato je Junglemix junior v obliki slastnega napitka z okusom pomaranče. Vsebino vrečice preprosto stresemo v 100 ml vode, pomešamo in ponudimo pred obrokom. Odličen okus pomaranče bo poskrbel, da se bodo mali in malo večji navihanci zadovoljno oblizovali. Junglemix junior je brez umetnih arom, barvil in sladil.

Interaktivna embalaža, s katero se otrok igra in uči

Lepo je spremljati male navihance, ko skačejo kot opice, rjovijo kot levi, plezajo kot pande … in so zdravi kot ribe. Prikupna džungelska živalska druščina jih pozdravlja tudi z embalaže izdelka. V škatlici se skrivajo vrečice z živalskimi junaki in črkami. Ko vrečico izpraznite, lahko postane prstna lutka, s katero skupaj uprizorite zabavno džungelsko zgodbico, ali pa pomaga pri učenju glasov in črk. Tudi kartonasta škatla na notranji strani skriva zabavno ustvarjalno pustolovščino, ki lahko popestri kakšno deževno popoldne.

Interaktivna embalaža, s katero se otrok igra in uči, Medex Junglemix junior

 

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime