Bucket of Life – 50 najrazličnejših idej in izzivov za družine

0

Ali vam zmanjkuje idej za kakovostno preživljanje časa z otroki? Ali se zavedate, da se preveč ukvarjajo s pametnimi telefoni ali tablicami ter predolgo presedijo pred računalnikom ali televizijo? Ali bi se želeli z družino zabavati ob reševanju preprostih izzivov?

Rešitev za vsa našteta in podobna vprašanja lahko najdete v izvirnem izdelku Bucket Of Life  – Bucket list za družine, ki je namenjen ustvarjalnemu druženju, krepitvi družinskih odnosov in nepozabnim spominom na skupna doživetja.

Z izzivi lahko družina prične takoj, Bucket of life

Bucket list za družine vsebuje skoraj 50 zanimivih idej in izzivov, ki nudijo priložnosti za zabavo, pridobivanje novih izkušenj in izražanje ustvarjalnosti, med katerimi jih omenimo samo nekaj.

  • Z večerom karaok, prikazovanjem sence na stenah z rokami in tekmovanjem, kdo zdrži najdlje, ne da bi pomežiknil, se boste zagotovo zabavali.
  • Med poslikavo majic in pripravljanjem čisto posebne pice boste raziskovali kreativnost in spodbujali, da se vsak izraža na svoj način.
  • Iskanje ozvezdij in znanstveni eksperiment sta priložnosti, da skupaj odkrijete nekaj novega in se z otroki vključite v poučna spoznanja.
  • S pomočjo ljudem in živalim v stiski pa bodo otroci spoznali tudi pomen sočutja in radodarnosti do bližnjih.

Kako izdelek deluje?

  1. Izdelan je v obliki plakata, na katerem so izzivi navedeni nad zakritimi kvadratki.
  2. Skupaj si izberete izziv, ki ga želite opraviti.
  3. Ko je končan, odstranite siv lak, ki prekriva kvadratek (Scratch-Off) in odkrijete sličico.
  4. Po izvedenih vseh izzivih lahko plakat vstavite v okvir in obesite na steno, da se boste vedno spomnili na skupne trenutke.
Doživi in podrgni, Bucket of Life
Najrazličnejša doživetja, Bucket of Life

Ker je zbirka idej nastala v času koronavirusa, lahko večino nalog opravimo doma ali jih temu prilagodimo. Še bolje pa je, da se z družino odpravimo v naravo ter se ob reševanju izzivov razgibamo in nadihamo svežega zraka.

Bucket list za družine je eden od treh izdelkov, poleg katerega so na razpolago še izzivi za najboljše prijatelje in pare ter se jim bodo kmalu pridružili novi.

Njegov zaščitni znak je koala z mladičkom, ki spada med ogrožene vrste, saj koale zaradi pretiranega krčenja gozdov in gozdnih požarov izgubljajo svoj dom. S tem želimo tudi mlajše generacije seznaniti z globalnimi težavami, ker bodo oni tisti, ki bodo za nami skrbeli za usodo našega planeta.

Čas neusmiljeno teče in se nikoli ne povrne. Zato ne odlašajte, temveč preživite več časa z družino že danes.

Če se želite ob tem zabavati, ustvarjati, naučiti nekaj novega in imeti čudovite spomine na skupna doživetja, pa vam lahko pomagajo izdelki Bucket Of Life.

Prispevek je oglasno sporočilo Bucket of Life, ki ga z veseljem uporabljamo tudi družine Kam z mulcem. Za več informacij nam lahko pišete na info@kamzmulcem.si ali v komentar.