Britanska mednarodna šola v Ljubljani vabi k vpisu

0

Britanska mednarodna šola v Ljubljani ponuja tradicionalno britansko izobraževanje, ki temelji na  individualnem pristopu k učenju, kar vsakemu otroku omogoča dosego njegovega polnega potenciala. Šola ustvarja pozitivno in varno okolje, v katerem je vsak obravnavan kot posameznik.

Poučevanje poteka po britanskem nacionalnem učnem načrtu in sprejema  otroke stare med 2 in 18 let – zajema torej vrtec, osnovno ter srednjo šolo. Poleg individualnega pristopa so učenci deležni pristne mednarodne izkušnje, saj šolo obiskujejo otroci iz več kot 40 različnih držav. Vsi učni predmeti, z izjemo tujih jezikov, se poučujejo v angleščini.

V vrtec se lahko vključijo otroci stari med 2 in 5 let. Pester program, ki sledi britanskem nacionalnem učnem načrtu, je zelo stimulativen in podkrepljen s tematskim pristopom ter t.i. free-flow učenjem. Program se izvaja v angleškem jeziku, hkrati pa vzgojiteljice z znanjem slovenskega jezika omogočajo sproščeno komunikacijo s slovenskimi starši in slovenskim otrokom zagotavljajo občutek varnosti ter pripadnosti, kar je v uvajalnem obdobju še kako pomembno.

Prostori vrtca so topli, prijetni in svetli. Igralnice in zunanje igrišče otrokom nudijo prostor za nemoteno ustvarjalno učenje in gibanje.

Osnovnošolski program se začne pri petih letih in nadaljuje v srednješolskega, tako da otroci šolo zaključijo ob polnoletnosti, pripravljeni na vstop na univerze po vsem svetu.

DOGOVORITE SE ZA OBISK

PREDNOSTI BRITANSKE MEDNARODNE ŠOLE V LJUBLJANI:

  • PRISTNA MEDNARODNA IZKUŠNJA: Šolo obiskujejo otroci iz več kot 40 držav, kar ustvarja raznoliko in mednarodno obarvano okolje, ki je polno spoštovanja in razumevanja. Otroci imajo tako veliko priložnosti za spoznavanje novih ljudi in kultur.
  • INDIVIDUALNI PRISTOP IN CELOSTNA PODPORA PRI ANGLEŠKEM JEZIKU: V razredih je manjše število učencev, kar vsakemu učencu omogoča potrebno pozornost učitelja za optimizacijo njegovega razvoja. Učenci s posebnimi sposobnostmi in nadarjenostjo so prav tako prepoznani in se jim nudijo dodatne priložnosti, ki omogočajo uspeh na njihovih močnih področjih. Pri učenju angleščine šola nudi tudi intenzivno podporo (EAL – angleščina kot dodatni jezik), ki je vključena v učni načrt in vsem učencem omogoča dosego ciljev učnega načrta.
  • VRHUNSKA BRITANSKA IZOBRAZBA: Osnovni učni načrt temelji na britanskem nacionalnem učnem načrtu, kar zagotavlja učni program, ki je akademsko strog, a hkrati tudi vznemirljiv in aktiven. Spodbuja osebno učenje – sodelovanje, komunikacijo, vztrajnost, premišljenost in spoštovanje ter razumevanje drugih perspektiv, kultur in jezikov. Šola je lahko ponosna na svoje nedavne akademske dosežke, saj so njihovi učenci dosegli nadpovprečne rezultate v svetovnem merilu, zato se lahko vpišejo na najboljše univerze po celem svetu: https://britishschool.si/news/2021/university-destinations-of-bisl-graduates

DOGOVORITE SE ZA OBISK

Britanska mednarodna šola v Ljubljani; šola, ki ponuja najboljšo britansko izobrazbo v Sloveniji

Britanska mednarodna šola v Ljubljani je letos spomladi v zadnjem inšpekcijskem pregledu s strani PENTA International, prejela oceno ‘Odlično v vseh kategorijah‘.

Ker pa se na šoli zavedajo, da samo najvišje ocene ne smejo biti edina prioriteta, si prizadevajo, da učenci napredujejo na vseh področjih. Vsem učencem so na voljo priložnosti, da razvijejo širok spekter veščin tako znotraj kot tudi zunaj učilnice. V ta namen ponujajo tudi obširen obšolski program, ki vključuje šport, umetnost, glasbo, učenje tujih jezikov in program MEPI (mednarodno priznanje za mlade, nagrada vojvode Edinburškega).

 

Letos so šolskemu kampusu dodali novo pametno stavbo, ki bo učencem zagotovila najboljše možnosti za delo in ustvarila nove učne priložnosti. V stavbi bo nova knjižnica, soba za robotiko, 6 novih glasbenih učilnic, 10 velikih učilnic, velika dvorana in nekaj večnamenskih prostorov.

PREPRIČAJTE SE SAMI:

Kontaktirajte jih na: admissions@britishschool.si ali +386 (0) 40 618 356 in se dogovorite za osebni sestanek.

 

Članek je pripravila Britanska mednarodna šola v Ljubljani. Za več informacij nam lahko pišete na info@kamzmulcem.si.

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime