Božičkova dežela pri vas doma!

0

Božičkovo deželo smo obiskali skoraj vsako leto in bili nad pravljično hišico sredi zasneženega gozda nad Bohinjem vedno navdušeni. Kako smo se imeli lani, poglejte tukaj. Letos jih lahko obiščemo virtualno.

Božičkova koča, ki smo jo z mulci obiskali že večkrat.

Na spletni strani https://www.topagencija.si/bozickova-dezela so pripravili različne pakete. Kamera je obiskala Božičkovo deželo in tako bodo lahko pričarali čarobno vzdušje in obisk Božička kar pri vas doma. Vsi skupaj bomo vstopili v Božičkovo deželo, v čarobno Božičkovo kočo, kjer bomo videli kako se ima Božiček lepo ob odprtem ognju, povedal mam bo unikatno zgodbico, ki jo je Božiček sestavil posebej za vaše otroke, pokazali vam bodo, kako se naredijo Božične voščilnice in potem… potem bodo s palčki na čarobnih saneh poleteli k vam domov… Zagotovo boste svoje male zakladke s tem neizmerno razveselili in osrečili.

Ponujajo tri različne pakete, do 15.12.2020 pa imajo za vas pripravljene posebne akcijske cene!

Zgornji prispevek je oglasno sporočilo Top agencije o dogodku v Božičkovi deželi, kjer smo se zabavale tudi družine Kamzmulcem v letu 2017. Za več informacij nam lahko pišete na  info@kamzmulcem.si ali v komentar.