Bogato družinsko poletje v Wyndham Grand Novi Vinodolski resort

0

Bližina počitniške destinacije, urejena obala, družinski zalivčki, čista voda in domačnost nas vsako poletje povabijo na počitnice na hrvaško obalo. Tokrat smo si privoščili družinski vikend v Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort.

Celoten resort ima pogled na morje
Udobno do apartmaja ob morju

Prostoren resort hotelskih sob in samostojnih apartmajev leži tik ob morju, odraža družinsko domačnost pa tudi eleganco, ponaša se s čudoviti terasastimi bazeni in številnimi bazenskimi kompeksi za različne starosti otrok in čudovitimi razgledi na kvarnerski zaliv veličastno silhueto otoka Krk.

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort velja za enega bolj prostornih in dobro zasnovanih resortov v Istri in Kvarnerju. Prostorni kotički z bazenskimi kompeksi, restavracije in druga doživetja resorta zagotavljajo prijetno družinsko vzdušje, kjer ni gneče.

  • Destinacija: Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, Novi Vinodolski, Hrvaška
  • Čas počitnic: junij 2024
  • Dnevi na potovanju: 3 dni
  • Starost otroka: 8 in 11 let
  • Primerno za: za vse starosti otrok
  • Prevoz: Z avtom iz Ljubljane do resorta
  • Namestitev: apartma v resortu, cena: preko booking.
  • Parkirišče: Garažna hiša v resortu

1. Prostornost resorta, družinski apartmaji in kulinarično doživetje

Tokrat smo si za družinski vikend privoščili prostoren apartma za 4 osebe z dvema spalnicama, dvema kopalnicama (v eni banja, v drugi tuš kabina), kuhinjo z jedilnico povezano z dnevno sobo s kotnim kavčem in TVjem ter dvema balkonoma, z enega je čudoviti pogled na morje in zaliv Kvarnerja.

Prostorna dnevna soba povezana s kuhinjo in jedilnico
Dve prostorni spalnici z garderobnimi omarami in balkonom
Ena od kopalnic
Terasica z razgledom na morje
Bazen v lobiju

Ker smo imeli polpenzion, smo uživali zajtrke in večerje v elegantni jedilnici ob bazenu in s pogledom na morje. Bogato, raznoliko, za vse vrste jedcev in pivcev. En pomembnejših atributov resorta je prav gastronomska ponudba, osvežilne pijače v številnih restavracijah in barih v sklopu resorta.

Bogata in okusna ponudba zajtrkov, kosil in večerij v resortu
Urejena jedilnica
Zajtrki z razgledom na morje
Družinska večerja v resortu
Mize s pogledom na morje za kulinarične užitke z razgledom
Lepo urejene uličice med hotelom in apartmajskimi hišami

2. Številni bazenski kompeksi za vse starosti in urejena plaža

Resort se lahko pohvali s kar tremi bazenskimi kompeksi.

“Otroško mesto” je mesto, kjer so bazeni za najmlajše, prisrčni tobogami, vodni curki, razgibano otroško igrišče, prostorna igralnica in animacijski program za namlajše. Je tudi bar za starše in seveda sladoled za celo družino.

Eleganten bazen “Splash”, ki leži poleg hotela je prostor za mirno sproščanje v osvežujoči vodi ali na senčnih ležalnih kotičkih s pogledom na bazen in seveda morje.

Čarobnost osvetlitve bazenov v resortu

Nam najljubši je bazenski kompeks “Sea Breeze”, ki ima dva bazena, restavracijo, bar na vodi, številne ležalnike in senčnike.

Urejena hotelska plaža z ležaniki in senčniki ter barom in mestna plaža, ki je prav tako lepa, prostorna in neobljudena.

3. Priložnost za sproščanje v NOVISPA

Četrti bazenski kompeks spada pod center NOVISPA – družinski wellness z zunanjimi in prehodom v prostoren notranji bazenski kompleks z jacuzziji in savnami.

Zunanji bazen in prostori wellnessa
Prostoren notranji del wellnessa z bazeni, savnami

Lahko si privoščite različne profesionalne terapevtske tretmaje in pomirjujoče rituale.

4. Okoliške aktivnosti počitnic v resortu

Kolesarjenje in sprehodi ob obali so vedno aktualni, a zaradi bogate ponudbe resorta, časa za raziskovanje okoliških doživetij ni bilo, a jih je na voljo kar nekaj. Predlagamo, da si ogledate ponudbo “lokalcev”, ki najbolje vedo, kam na primerna doživetja za družine. Od kulturnih doživetij pa vse do športnih aktivnosti na morju.

Na vikend družinske počitnice v resort Wyndham Grand Novi Vinodolski resort smo odšli na povabilo resorta. Vse opisamo pa odraža naše osebne izkušnje s sproščujočega vikend oddiha. Za več informacij pišite na info@kamzmulcem.si ali v komentar.