Bogata izbira počitniških programov skupine Orehov gaj

0

Šolske počitnice so težko pričakovani čas, ki se ga predvsem otroci izjemno veselijo. Po drugi strani pa se moramo starši vedno znova ukvarjati z izzivom, kako za našega otroka izbrati pravo obliko varstva oziroma aktivnega preživljanja prostega časa.

V skupini Orehov gaj imajo na voljo več počitniških programov, na katerih se bodo otroci predvsem zabavali, obenem, pa dobili tudi občutek pripadnosti in razvijali pomembne socialne veščine kot so sodelovanje, javno nastopanje, ples.

Njihovi programi so polni doživetij, v katere vključujejo elemente družabnih iger, sob pobega in ustvarjalnih delavnic. Z igrami in delavnicami širijo obzorja in hkrati spodbujajo kreativnost, odločnost, iznajdljivost in pogum.

Preverite njihove aktualne počitniške programe za poletje 2019:

1. DNEVNO IN POČITNIŠKO VARSTVO V OREHOVEM GAJU (6 do 12 let)

Orehov gaj in Bratovščina ljubljanskega zmaja vabita na čisto posebno dnevno počitniško varstvo za otroke od 6 do 12 let, ki bo potekalo na njihovem posestvu v hladni senci bogatih orehovih krošenj vse poletne dni od 15. 7. – 19. 7. 2019.

Dnevno počitniško varstvo, Orehov gaj
Dnevno počitniško varstvo, Orehov gaj

Program počitniškega varstva in aktivnosti za vaše mlade nadobudneže je bogat in zasnovan tako, da se bodo otroci veliko gibali, rekreirali, ustvarjali, bili kreativni, se družili in naučili tudi kaj novega. Vaš otrok se jim lahko pridruži za cel teden ali pa samo za en dan.

Pohitite, mesta se rada hitro zapolnijo! PRIJAVA

Program varstva vključuje naslednje elemente:

 • gibanje v naravi in spoznavanje osnovnih gozdovniških veščin (izdelovanje svojih lastnih igrač, varnost pri delu v naravi)
 • družabne igre (namizne in terenske), s posebnim poudarkom na tradicionalnih slovenskih družabnih igrah kot so ‘Zemlja krastm koza klamf’ ipd.
 • igranje s celo vrsto mega zanimivih rekvizitov kot ročni nogomet za 4na4, velikanski nogometni pikado ipd.
 • športne igre z našimi team building rekviziti – domine velikanke, jenga velikanka ipd.
 • večkratno iskanje skritega zaklada
 • ogled mini živalskega vrta, obisk otroškega igrišča v bližnjem RIC Sava v Tomačevem
 • elemente iz našega 5-dnevnega doživljajskega programa ČAROVNIŠKA ŠOLA

Več o dnevnem in počitniškem varstvu si preberite TUKAJ

2. ČAROVNIŠKA ŠOLA V OREHOVEM GAJU (6 do 10 let)

Orehov gaj in Bratovščina ljubljanskega zmaja vabita na prav posebno začaran 5-dnevni doživljajski program – Čarovniško šolo.

NOVO!

 • V Čarovniški šoli letos prespimo skupaj vse štiri noči
 • Učenje angleščine skozi igro 
Čarovniška šola v Orehovem gaju
Čarovniška šola v Orehovem gaju

Zabavni “šolski predmeti”, čarovnomet ( podoben Quidditchu ), čarodisko, ena noč taborjenja in nenazadnje, čisto prava zaključna predstava za starše, so le nekateri elementi tega unikatnega in nepozabnega doživetja za otroke med 6 in 10 let.

Vaš otrok rad čara in je želen novih coprniških znanj? Rad odkriva, raziskuje, išče in ustvarja? Potem bo to zanj gotovo super poletno doživetje. Vendar pozor! Če iščete klasično počitniško varstvo, potem to ni program za vašega otroka. Čarovniška šola je intenziven petdnevni doživljajski program (od ponedeljka do petka), ki bo vašemu otroku ostal v spominu za celo življenje!

To poletje bodo coprali v dveh terminih. Pohitite, mesta se rada hitro zapolnijo!

Od 5.8. do 9.8. lahko otroke prijavite na naše posebno počitniško doživetje – ČAROVNIŠKA ŠOLA

V ČEM SMO DRUGAČNI OD OSTALIH?

 • super naravno okolje Orehovega gaja – otroci bodo ves čas na zraku, v primeru slabega vremena pa nam ne manjka zanimivih pokritih površin in kotičkov
 • izjemna zakladnica iger in rekvizitov agencije www.teambuildinglab.si
 • zanimivi načini priprave hrane in posredovanja kulinaričnega znanja na otroke

Objavo je v celoti podprla skupina Orehov gaj in sodi med oglasna sporočila. Hvala Orehovemu gaju za zaupanje, saj nam na ta način omogočajo, da si pokrijemo del stroškov, ko raziskujemo vedno nova doživetja z našimi mulci in mulkami.