ART KAMP v mariborskem Mestnem parku

0
art kamp Festival lent, Maribor

V Mariboru se te dni na polno dogaja! V sklopu Festivala Lent se v mariborskem Mestnem parku odvija ART KAMP. To pomeni polno dogajanja za otroke: delavnice, predstavitve različnih društev, koncerti, predstave,…  In seveda tudi prijetno druženje s prijatelji tako za otroke kot starše. 😀

Uživali bodo otroci vseh starosti (Art kamp, Festival lent)
Na Art kampu bodo uživali otroci vseh starosti (Festival Lent)

Kdaj? Od 23. junija do 1. julija 2017

Program najdete tukaj, vendar vam priporočamo, da ne izgubljate časa z brskanjem po spletu, ampak se čim prej odpravite v park, se enostavno sprehodite sem ter tja in zagotovo boste našli kotiček, ki bo pritegnil vašega otroka.

Ustvarjalne urice na art kampu, Maribor
Ustvarjalne urice na Art kampu, Festival Lent

Uradno so delavnice med 10.00 – 13.00 ter 16.00-20.00. Zadnji dan dogajanja v okviru Festivala Lent je v soboto, 1.7.2017.

Raznolike aktivnosti za vse čute, Art kamp Festival lent
Raznolike aktivnosti spodbujajo vse čute (Art kamp, Festival Lent)
Art kamp
Mariborski mestni park v času Art kampu oživi
počitek
Počitek po aktivnem popoldnevu (Art kamp, Festival Lent)

V času Festivala lent so vsak dan ob 18:30 tudi brezplačne otroške predstave v Vetrinjskem dvoru.

Poletni Art kamp se bo nadaljeval tudi po zaključku Festivala Lent. Vsak petek popoldne, soboto in nedeljo pa čez ves dan na prizorišču pri bazenih. Organizirane bodo delavnice, čitalnice in lokal, ki pa bo odprt vsak dan.

Ne zamudite!

Art kamp je obiskala Petra z družino, rojena Mariborčanka, ljubiteljica potovanj, smučanja, aktivno preživetega časa z družino, dobre jedače in pijače, ambasadorka Miklavških pekarn ter mamica dveh nadebudnežev, zgovornega Filipa in vedno nasmejane Lore. Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si.