Angleška poletna šola na Britanski mednarodni šoli v Ljubljani

0

Poletne počitnice so tik pred vrati! Že razmišljate o tem, kaj bo vaš otrok počel?

Britanska mednarodna šola v Ljubljani tudi letos organizira poletno šolo. Vse otroke stare med 3 in 11 let vabijo, da z njimi preživijo del poletnih počitnic in v angleškem okolju uživajo med razvijanjem različnih spretnosti skozi igro, skupinske dejavnosti, šport ter umetniško ustvarjanje.

Vaš otrok bo lahko užival v neverjetnih poletnih dogodivščinah z otroki s celega sveta, med 04. in 15. julijem, vsak delovni dan med 8:00 in 15:00, pod nadzorom izkušenih učiteljev.

Poletna šola je idealna priložnost za vašega otroka, da osvoji nov nivo angleščine na povsem naraven in spontan način, med zabavo in druženjem s svojimi vrstniki. Britanska šola je bila v mesecu marcu ocenjena kot “izjemna” za njihov program Angleščina kot dodatni jezik (EAL). Naj vas torej ne skrbi znanje angleškega jezika, saj so mentorji BISL Poletne šole visoko kvalificirani zaposleni na Mednarodni Britanski šoli, ki bodo spodbujali ter podpirali vašega otroka pri učenju angleškega jezika.

Kako je s prijavo?

Vse kar morate storiti je, da izpolnete prijavnico .

Z isto prijavnico lahko naenkrat prijavite do 3 otroke, le sledite navodilom v prijavnem obrazcu. Prav tako imate možnost, da se prijavite za celoten 2-tedenski programi ali pa samo za posamezen teden. Prijave sprejemajo do 10. junija ali do zapolnitve števila mest. Ker je število mest omejeno, priporočamo, da čimprej rezervirate svoj termin.

Več o programu in ceni si lahko preberete na njihovi spletni strani tukaj.