7 razlogov za aktiven družinski oddih v Termah Snovik

1

Terme Snovik, obdane z neokrnjeno naravo, se nahajajo v Tuhinjski dolini, le dobre  pol ure iz Ljubljane. Zaradi bližine Alp, možnosti oddiha v naravi, okoliških hribov ter celotne ponudbe, ki jo nudijo v Termah, le te postajajo vedno bolj priljubljena točka za družinski oddih.

Priporočen čas obiska: v vseh letnih časih, za en dan ali več dni. Za otroke bo pa še najbolj zanimiv čas od junija dalje, ko so odprti tudi zunanji bazeni in tobogani.

Možnosti namestitve: nudijo apartmajsko naselje sestavljeno iz osmih hiš, grajenih iz naravnih materialov. Skupaj je 74 apartmajev ter 31 dvoposteljnih sob. Iz apartmajev in sob se v večini primerov razteza čudovit razgled na neokrnjeno naravo, Alpe in na Terme. Več si lahko preberete na: http://terme-snovik.si/apartmaji_in_sobe/

DSC_0381
Terme Snovik
DSC_0493
Apartmajsko naselje Terme Snovik

 

Več informacij o Termah Snovik najdete na http://terme.snovik.si, info@terme-snovik.si ter na brezplačnem telefonu 080 8123.

Aktivnosti za otroke: plavalni tečaji, igrala, tobogani, otroški bazen, možnost praznovanj rojstnih dni, pohodi po otroških poteh, druženje in ustvarjanje s Palčkom Snovičkom, vodne vragolije itd.

DSC_0488
Zunanja igrala, Terme Snovik

 

7 razlogov za aktivni družinski oddih v Termah Snovik
CSC_0500
Družinski oddih v Termah Snovik

 

1. Notranji in zunanji bazeni za vso družino

Velik razvejan notranji bazen nudi doživetja za vso družino. Voda je prijetno topla in ogrevana na 32 stopinj. Za manjše mulce je na voljo otroški bazenček, za večje mulce pa bodo zelo zanimivi vodna goba, slap, vodna zavesa, gejzir, masažna postelja, hitra reka, masažni bazen, stenske vodne masaže in talne vodne masaže. Zunanji bazen z velikimi tobogani pa je nedvomno raj za nekoliko večje mulce in tudi starše.

DSC_0417
Notranji bazeni Terme Snovik
DSC_0433
Notranji bazeni Terme Snovik za najmlajše
DSC_0497
Zunanji bazeni Terme Snovik se odprejo 16. junija

 

2. Visokokakovostna termalna voda

Termalna voda je namenjena za pitje in kopanje. Bogata je z magnezijem, kalcijem ter natrijem in tako blagodejno vpliva na telo. To privablja predvsem starše, ki želijo narediti nekaj za svoje zdravje. Prijetno topla voda (32 stopinj) pa je prijetna tako za starše kot otroke. V masažnem bazenu je temperatura vode 36 stopinj, vendar za otroke do četrtega leta starosti ni dovoljen “vstop” v bazen.

DSC_0468
Termalna voda v Termah Snovik
DSC_0443
Termalna voda in vragolije v Termah Snovik utrudijo tudi mulce:)

 

3. Razvajanja za starše

Ob tem, ko en starš popazi na mulce ob otroškem rajanju v bazenu, se lahko drugi nekoliko sprosti v savnah (turški, finski in ledni savni), na masaži, negi telesa in pedikuri, negi obraza in rok.

Starši, ki imajo ob skrbi za svoje zdravje radi tudi strokovno pomoč, pa bodo v termah Snovik prišli na svoj račun z njihovim Klubom zdravja. Poleg predavanj o zdravem načinu življenja nudijo svojim članom tudi različne ugodnosti in druženja. Članstvo je brezplačno.

4. Palček Snoviček

Otroci! Včlanite se v Klub palčka Snovička in si pridobite številne ugodnosti: od pravljice o palčku Snovičku, brezplačnih vstopov v bazen, popustov na plavalne tečaje in rojstne dneve itd.

Palček Snoviček obišče otroke vsamo soboto v Termah in jih zabava. Otrokom se predstavi kot palček, ki živi v gozdu blizu term. Otrokom pomaga pri ustvarjanju, sodeluje pri otroških kuharskih delavnicah, pleše z njimi in se jim zelo rad smeji ob njihovih vragolijah. Palček ima tudi svoj klub, Klub Palčka Snovička, kamor staršem vstop ni dovoljen. Za otroke pa je pogoj, da poznajo palčkovo zgodbo, katero lahko preberejo v knjigi. Člani Kluba se dobijo vsako prvo soboto ob 11. uri na palčkovih uricah, ko imajo brezplačen vstop na bazen, različne delavnice, igre v vodi itd.

5. Snoviški vrt

Vrt je zelo poučen za mulce, kjer si lahko skupaj s starši ogledajo različna zelišča, dišavnice, jagodičevje.

6. Po aktivnostih si privoščite slasten obrok

V restavraciji Potočka vam nudijo zajtrke, kosila, večerja in jedi po naročilu. Restavracija slovi po odlični in zdravi hrani, kjer uporabljajo zelišča, začimbe in tudi precej zelenjave iz domačega vrta. Iz restavracije, ki je v obliki polkroga, obdanega z velikimi steklenimi okni, se razprostira pogled na gozdove in potok. Restavracija je urejena tudi v notranjem delu kopališča, ki je namenjana za kopalce. Z pogledom na dogajanja na bazenu si privoščite odličen obrok.

DSC_0485
Restavracija Terme Snovik

 

7. Dodatne zanimivosti v okolici Term Snovik

Z mulci si lahko privoščite tudi različne pohodne ali kolesarske izlete v okolici, ki jih Kamzmulcem mame priporočamo tudi na naši spletni strani:

DSC_0499
Po koncu dneva omagamo, Terme Snovik

 

Terme Snovik smo obisklai na njihovo povabilo. Mateja je svetovna popotnica, katera je konec osnovne šole začela potovati s svojo babico. Njuna skupna potovanja so ju spremljala dobrih sedemnajst let in sicer je bilo zanju zadnje skupno potovanje, ko je Mateja bila prvič noseča. Prepotovali sta mnogo držav v Evropi, Ameriki, nekaj tudi v Aziji ter Afriki. Zaradi bolezni je njena babica nehala potovati, njeno mesto pa je najprej nasledila hčerka Suzi, kmalu za tem pa še sin Nej. Sedaj skupaj raziskujejo širni svet, gorski svet ter tudi jamski svet. Skupaj z očetom pa se vsi podajajo tudi v svet glasbe. Matejo lahko spremljate na FB srani Traveler Mateja Mazgan. Za več informacij o potovanju nam pišite na info@kamzmulcem.si.