6 idej kam z aktivnimi otroki v zimskih mesecih

0

Zunaj je mrzlo. Velikokrat smo v skušnjavi, da zaradi hladnega vremena, snega ali vetra, odložimo ali kar preskočimo aktivnosti izven toplega doma. V članku smo povzele vse naše in mulčeve naljubše aktivnosti, ki nas bodo hitreje pripeljale do pomladi.

14 idej kam z mulcem na sankanje

V trenutni zimi je sankanje možno praktično povsod. Pokljuka, Kranjska Gora, Rogla, Pohorje in Stari vrh veljajo za zimske klasike, mi pa smo se zabavali tudi v Tivoliju, na Rakitni, na Skirci pri Logatcu in na Celjski Koči. Zadnji vikendi so sploh idealni za preizkušanje novih hribčkov in tako smo nabrale že kar 14 idej kam na sankanje v Sloveniji.

Levo od smučišča vas čaka sankaški hrib (Kandrše Vidrga)
Sankaški hrib Kandrše Vidrga
10 smučišč, ki jih priporočamo za najmlajše smučarje

Smučanje je še vedno zimski šport številka ena v Sloveniji. Naša smučišča se kar razlikujejo po cenovni dostopnosti, ponudbi za otroke in dodatnih družinskih aktivnostih. Ponujamo vam jih kar 10 na izbiro.

Zimska pravljica za vse starosti na Rogli
Družinam prijazno smučišče na Rogli
Imajo vaši mulci radi drsanje?

V zadnjih letih je žal vedno manj tistih naravnih zaledenelih jezer, ki so se v naših otroštvih, vsako zimo brez izjeme spremenila v pravo zimsko ledeno pravljico. Kljub temu je na voljo nekaj alternativnih ledenih ploskev in tako lahko naši mulci doživijo tudi umetno narejeni »led pod nogami« in se pri tem še odlično zabavajo.

viber image2
Kje lahko drsamo z otroki?

 

25 idej za zimski izlet z družino

Pozimi, ko so dnevi kratki je še posebej pomembno, da izkoristimo sončen vikend in se vsi skupaj naužijemo naravnega vitamina D. Zbrali smo nekaj idej tako za tiste, ki se na lep zimski dan radi odpravijo na sneg, pa tudi za vse tiste, ki se mu raje izognejo. Izberite med 25 idejami.

Po bližnjici
Zimski družinski izleti

 

Otroci naj pokurijo odvečno energijo v eni izmed organiziranih notranjih igralnicah

V zimskem času, ko so dnevi prekratki (ali prehladni) za popoldanski potep zunaj, mame iščemo alternative kam z mulcem. Ena od možnosti so tudi urejene notranje igralnice, ki otrokom ponujajo raznolike aktivnosti in možnosti zabave. Preberite katere notranje igralnice priporočamo v Ljubljani.

02
Lolliland (Kam v notranje igralnice v Ljubljani)

 

Z otroki na plavanje, čofotanje in vodne vragolije

Imajo vaši otroci radi bazene ali uživanje v topli termalni vodi? Kopališča so primerna izbira za otroke v vseh letnih časih, v vsakem vremenu in v Sloveniji se za izbiro lahko pohvalimo s ponosom. Izberite izmed 11 preverjenih notranjih kopališč.

IMG_6263krapinske-toplice_2-e1474582591843
Krapinske toplice (Notranja kopališča za otroke)

 

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki smo jih doživele Kamzmulcem mamice z družinami. Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si.