5 idej za družinsko silvestrovanje v hotelu z možnostjo kopanja

0

Preverile smo aktualno Megabon ponudbo in izbrale 5 idej za družinsko silvestovanje v hotelih v Sloveniji in na Hrvaškem, ki večinoma vključujejo polpenzion, imajo možnost kopanja v notranjih bazenih in pa vsaj 1 otrok biva brezplačno. Pred rezervacijo dobro preberite splošne pogoje, saj nekatere ne vključujejo silvesterske večerja, ponekod pa pa zahtevajo obvezna doplačila.

1. Amadria park kids hotel Andrija – družinsko novo leto v Šibeniku

Hotel Amadria Park Andrija se nahaja v Šibeniku, le 50 m od 4 km dolge plaže. Hotel je idealna izbira za družinske počitnice, saj nudi obilo zabavnih vsebin in aktivnosti! Mini disko, božična vas, več igralnic za otroke. V sklopu hotela najdete restavracijo, več igralnic za otroke in teniško igrišče. Ponudba vključuje polpenzion, novoletno večerjo in 1 otrok do 2,99 let in 1 otrok do 11,99 let brezplačno in uporabo notranjih bazenov z ogrevano morsko in sladko vodo v Wellness Mediterranean Garden. Preverite še druge možnosti tukaj

2. Hotel Katarina, Selce – novoletni wellness oddih za velike družine

Malo je tistih ponudb, ki vključujejo kar 3 otroke brezplačno, kar je več kot pohvalno, vendar silvestrovanje v hotelu žal ni možno. Ponudba vključuje 2x nočitev v Superior družinski sobi s francoskim balkonom za 2 osebi (1 otrok do 17,99 let in 2 otroka do 11,99 let brezplačno) z zajtrkom in 1 večerjo. Bodite pozorni, saj je večerja vključena vse dni bivanja, razen 31. 12. Preverite še druge možnosti tukaj. 

3. Hotel Rotondo ali Rotondo Annex, Trogir – advent v Dalmaciji 

Ponudba vključuje 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 1 otrok do 12. leta brezplačno. V času ponudbe izvajajo tudi adventne kreativne delavnice za otroke: od 14.30 do 16. ure (izdelava božičnih okraskov, adventne pobarvanke), možna pa je uporaba spa centra z notranjim bazenom. Preverite še druge možnosti tukaj.  

4. Kozjanski dvor – družinski spa paket z masažo in kopanjem

Bivanje v Kozjanskem dvoru vključuje 2x nočitev v troposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 4,99 let in 1 otrok do 9,99 let brezplačno), polpenzion, wellness paket in 1x vstop v Terme Olimia za 2 odrasli osebi in 2 otroka. Preverite še druge možnosti tukaj. 

5. Rimske terme – hotel zdraviliški dvor – božič in novo leto

V ponudbi Rimskih terem smo našli, da 1  otrok do dopolnjenega 7. leta v postelji s starši biva brezplačno, otrok od 7. do 12. leta pa ima 50% popusta. Pazite le pri rezervaciji, saj je doplačilo božične ali silvesterske večerje obvezno. Preverite še druge možnosti tukaj. 

Članek je nastal v sodelovanju z Megabon Slovenija. Za ponudbe in splošne pogoje Megabon Slovenija ne odgovarjamo.

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime