10 najbolj uporabnih idej kam z mulcem v letu 2015

0

Najrazličnejše ideje, tako za izlete, doživetja ali pa preprosto lokacije, kjer se imate z mulcem zabavno so se v letu 2015 najpogosteje rodile iz lastne potrebe po raziskovanju naravnih lepot Slovenije, iskanju najprimernejših otroških igrišč ali mulcem prijaznih lokalov po Ljubljani. Ideje, ki so se vam, bralcem, zdele v letu 2015 najprivlačnejše:

1. Naravna kopališča v Sloveniji

Članek, ki je bil med idejami daleč najbolj bran in komentiran smo poimenovale 12 naravnih kopališč v Sloveniji za zabavo in osvežitev z mulci. Verjamemo, da smo vam skupaj z nami v vročem poletju osvežile marsikateri dan v naravi.

Naravna kopališča, Slovenija
Naravna kopališča, Slovenija

2. Otroška igrišča v Ljubljani in okolici

Pripravile smo tudi seznam nam najljubših 13 otroških igrišč v Ljubljani in okolici. V poletnem času, ko je bilo kar nekaj nevzdržno vročih dni pa je nastal članek 8 otroških igrišč v Ljubljani in okolici primernih za igro v (pre)vročih poletnih dneh.

IMG_A68D0C-789397-FDD31D-65B2AA-9E02EB-7C2278
Otroška igrišča v Ljubljani in okolici, Slovenija

 

3. Otrokom prijazni lokali v Ljubljani

Kam pa gremo, ko želimo spiti kavo z mulcem? Priporočile smo vam top 22 otrokom prijaznih lokalov v Ljubljani in okolici, ki imajo zadosti igral, da zamotijo vašega mulca in vam nudijo nekaj sproščenih trenutkov. Tja lahko pobegnete, ko se vam zahoče “umirjenega” pitja kave, medtem ko se mulci igrajo.

Sombrero 2
Otrokom prijazni lokali, Ljubljana

 

4. Otrokom prijazne restavracije po Ljubljani

Ker Kamzmulcem mame rade dobro jemo in ker vreme vedno ne dopušča izletov, kdaj pa kdaj pa tudi ni prave kuharske vneme, z veseljem obiščemo kakšno restavracijo v Ljubljani in okolici. In takrat nam je všeč, da v njej preživijo zabaven čas tudi otroci. Za ta namen smo vam pripravile preizkušenih 10 otrokom prijaznih restavracij v Ljubljani in okolici.

Otrokom prijazne restavracije  v Ljubljani in okolici, Slovenija
Otrokom prijazne restavracije v Ljubljani in okolici, Slovenija

5. Prostori, kjer lahko mulc praznuje rojstni dan

Ker smo pred organizacijo nekaj rojstnih dni pregledale vse kanale, da najdemo primeren prostor za praznovanje rojstnega dneva za našega malčka, smo vam pripravile “živ” seznam izvajalcev po Sloveniji, med katerimi boste zagotovo našli najprimernejšega. Zakaj mu pravimo živ? Ker seznam glede na naše izkušne in vaše predloge redno dopolnjujemo.

IMG_1372 (1)
Potrenujete ideje kje praznovati rojstni dan?

 

6. Brezplačne aktivnosti za mulce, ko zunaj dežuje

Ko zunaj dežuje si pogosto rečemo “Joj, mulci bodo spet doma!” in upamo, da jim ne bo postalo prehitro dolgčas. Pripravile smo vam 9 idej, kaj početi z mulcem, ko zunaj dežuje in to brezplačno, ki so si ga bralci Kamzmulcem prav radi prebirali.

IMG_6115 (1)
Obisk knjižnice?

 

 

7. Z mulcem na teden restavracij

Vsako pomlad in jesen se najboljše slovenske restavracije promovirajo s specialnimi meniji po posebej ugodni ceni, kar je lahko razlog, da smo marsikatero izmed njih obiskali tudi mi. Ideja za obisk le teh v času Tedna restavracij pa vsebuje tudi nasvete kako postopati z malčki v restavracijah, da bo prijetno njim, vam in tudi ostalim gostom restavracije.

Teden restavracij, Slovenija
Teden restavracij, Slovenija

8. Tedenske dejavnosti naših mulcev

Ker smo z mulci rade aktivne, smo predstavile tedenske dejavnosti za naše mulce, predvsem za čas prvih dveh let. Priporočile smo jih tudi vam, ki ste jih v letu 2015 radi prebirali.

Tedenske aktivnosti naših mulcev, Ljubljana
Tedenske aktivnosti naših mulcev, Ljubljana

9. Seznam povezav na dogodke za otroke

Z namenom olajšanja iskanja primernih dogodkov za vašega mulca smo vam pripravile seznam povezav na spletne napovednike, domače spletne strani gledališč, igralnic in ostalih organizacij, ki organizirajo ali gostijo dogodke za otroke. Ta seznam je ‘živ’, saj ga sproti dopolnjujemo.

10. Brezplačna doživetja v mesecu decembru v Ljubljani

Zelo primerno prazničnem času pa vam je bil še posebej všeč članek o 11 brezplačnih doživetjih decembra v Ljubljani. Večina Ljubljančanov in rednih obiskovalcev bi se verjetno strinjalo, da je Ljubljana zares najlepše mesto ravno v predbožičnem času. Od konca novembra pa vse do Silvestra je v mestu organiziranih ogromno prireditev.

slika iva

Kar nekaj idej v letu 2015 pa ste tudi vi, naši zvesti bralci, delili z nami in če je bilo le možno, smo jih preizkusile. Namreč verjamemo, da se na portalu Kamzmulcem povezujemo družine s podobnimi interesi in željami. To je, da z našimi mulci preživljamo aktivno prosti čas in se ob tem zabavamo prav vsi.

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki smo jih doživele mame Kamzmulcem z družinami. Za več informacij nam  lahko pišete na: info@kamzmulcem.si