10 naj idej kam z mulcem v letu 2016

0

Vedno znova ugotavljamo, da je Slovenija prava zakladnica idej za družine, ki si želijo aktivnega preživljanja prostega časa z otroki. Top ideje leta 2016 smo najpogosteje združevale v članke seznamov, saj tako najdete največ informacij, ki jih iščete na enem mestu. 

1. Naravna kopališča v Sloveniji

Daleč najbolj bran članek je bil tudi v tem letu 16 naravnih kopališč v Sloveniji za zabavo in osvežitev z mulci. Članku so bila dodana nova 4 kopališča, ki smo jih preizkusile po predlogih naših bralcev.

Naravna kopališča, Slovenija
Naravna kopališča, Slovenija

2. Seznam, kjer lahko vaš mulc praznuje rojstni dan

Našim bralcem je seveda zelo pomembno najti popoln prostor za rojstnodnevno praznovanje svojih malčkov, zato ste veliko brskali po članku praznovanje rojstnega dneva. Seznam želimo še naprej dopolnjevati s ponudniki tovrstnih storitev.

IMG_1372 (1)
Potrenujete ideje kje praznovati rojstni dan?

3. Otroška igrišča v Ljubljani in okolici

Vesele smo, da je število igrišč vse večje, zato smo dopolnile članek že na 15 otroških igrišč v Ljubljani in okolici. Hkrati pa je bil dopolnjen tudi članek o 9 otroških igrišč v Ljubljani in okolici primernih za igro v (pre)vročih poletnih dneh.

IMG_A68D0C-789397-FDD31D-65B2AA-9E02EB-7C2278
Otroška igrišča v Ljubljani in okolici, Slovenija

4. Kopališča po Sloveniji

Otroci se radi kopajo pa naj bodo to naravna kopališča ali notranja. V seznamu Katerih 11 kopališč priporočamo za otroke? smo zbrale 11 preizkušenuh kopališč, primerna za obisk v vseh letnih časih, v vsakem vremenu.

Terme Zreče, Slovenija
Terme Zreče, Slovenija

5. Otrokom prijazni lokali v Ljubljani

Še vedno zelo aktualnih top 26 otrokom prijaznih lokalov v Ljubljani in okolici, saj si starši zaslužimo spiti kavico medtem, ko se naši mulci igrajo. Če se strinjate z nami, si preberite tudi članek Priporočamo 8 lokalov in restavracij z notranjo igralnico v Ljubljani.

Sombrero 2
Otrokom prijazni lokali, Ljubljana

6. Bogata družinska doživetja Javšnikovih

Zelo smo vesele, da je nekaj zares kul družinskih doživetij delila z nami družina Matjaža Javšnika. Ta večino svojega prostega časa preživi v naravi in so prava zakladnica idej za potepe in raznolike aktivnosti z mulci, doma ali v tujini. Tudi vi ste radi prebirali njihov članek in upamo, da ste poskusili katero izmed njihovih doživetij.

"Odštekana" družina Matjaža Javšnika
“Odštekana” družina Matjaža Javšnika

7. Notranje igralnice po Ljubljani

Še posebej v zimskih mesecih so vam prišle prav ideje kam v notranje igralnice v Ljubljani z otroki. Vedno jih je premalo, a te ki so, so super.

Igralnica Hiška Šiška, Ljubljana
Igralnica Hiška Šiška, Ljubljana

 

8. Gozdnati kotički po Ljubljani in okolici

Prijetno je imeti možnost pobegniti v zavetje in svež zrak gozdnih kotičkov, ki jih v Ljubljani in okolici najdemo kar nekaj. Na te se lahko odpravimo tudi, če nimamo na voljo veliko časa. Preberite pe enkrat tukaj.

Na poti na Rožnik, Ljubljana
Na poti na Rožnik, Ljubljana

9. Aktivnosti za mulce, ko zunaj dežuje

Ko vremenarji napovejo slabo vreme, takoj pomislimo na to, da bodo mulci spet doma in kako hitro jim lahko postane dolgčas. Naštele smo vsaj 9 aktivnosti, kaj početi z mulcem, ko zunaj dežuje- in to brezplačno.

Dež - veselje otrok
Dež – veselje otrok

10. Brezplačna doživetja v mesecu decembru v Ljubljani

Tudi to leto ste veliko prebirali o 11 brezplačnih doživetjih decembra v Ljubljani. Mesta v predbožičnem času po Sloveniji so zares lepa, Ljubljana s svojo vesoljsko tematiko pa je še posebej čarobna. Od konca novembra pa vse do Silvestra je v mestu organiziranih veliko prireditev.

Ogled okrašene Ljubljane iz mostu
Ogled okrašene Ljubljane iz mostu

Imamo že nekaj novih idej v žepu za leto 2017 🙂 Komaj čakamo, da jih podelimo tudi z vami.

Še vedno se priporočamo za vaše ideje, ki jih z veseljem preizkusimo in se o njih razpišemo.

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki smo jih doživele mame Kamzmulcem z družinami. Za več informacij nam  lahko pišete na: info@kamzmulcem.si