Domov > Doživetja, Doživljajski parki, Kultura, Narava, Nasveti, Rojstni dan, Šport, Vodna, Živali
 

Kje naj mulc praznuje rojstni dan – seznam izvajalcev po Sloveniji

Avtor , 03 May, 2016 – 21:59 26 Komentarjev

S kakšno rojstnodnevno zabavo boste letos presenetili vašega mulca? Bi mu priredili kakšno pustolovščino ali bolj razmišljate o aktivnem rojstnem dnevu s športnimi aktivnostmi? Ima vaš otrok rad živali in bi najraje skupaj z njimi pojedel svojo torto? Kaj pa če bi letos praznoval kar pod zemljo?

V spodnjem članku najdete seznam izvajalcev po Sloveniji, med katerimi boste zagotovo našli primernega, da boste svojega mulca in njegove prijatelje osrečili na najbolj pomemben dan v letu.

Igralnice

Otroške igralnice so predvsem primerne za mlajše otroke in za praznovanje v slabem vremenu.  Če se odločate za rojstni dan v igralnici predlagamo, da preberite članek, ki opozori, na kaj vse je treba pomisliti, če rojstni dan organizirate v igralnici.

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Ste vedeli, da veliko muzejev in gledališč po Sloveniji organizira poučne rojstnodnevne zabave? Spodaj najdete veliko predlogov za malo drugačno rojstnodnevno rajanje.

Pustolovsko obarvani rojstni dnevi

Poženite otrokom adrenalin po telesu in jim organizirajte rojstni dan v enem izmed pustolovskih parkov ali pa kar pod zemljo.

Športno obarvani rojstni dnevi

Šport in igra je vedno dobra kombinacija za dober žur. V Sloveniji najdemo veliko ponudnikov, ki bodo organizirali raznolike športne aktivnosti za vašega mulca.

Za rojstne dneve lahko pokličete tudi v bližnje gasilske domove ali lovske hiše za najem prostora, pa tudi veliko turističnih kmetij po Sloveniji ponuja organizacijo otroških zabav. Pozimi lahko mulcu organizirate zabavo na drsališču – nekaj idej lahko dobite v tem članku.

Pri vseh izvajalcih rojstnih dni ni zapisano, kolikšna je priporočljiva starost otrok – navadno je to med 4. in 13. letom – v vsakem primeru prej preverite, preden se odločite za lokacijo. Priporočamo, da preverite tudi kolikšno je lahko najvišje število otrok na praznovanju.

Želimo vam, da se ima vaš mulc kar najbolje na svojem rojstnem dnevu, če pa se vam je pri prebiranju članka utrnil kakšen predlog, ga prosim napišite spodaj v prostor za komentarje ali pa nam pišite na info@kamzmulcem.si. Hvala!

Kam z mulcem zabava meseca:

WOOP! Ljubljana trampolin park je idealen za praznovanje nepozabnega rojstnega dne. Za otroke od šestega leta naprej na rojstnem dnevu skrbijo animatorji, ki poskrbijo za varno doživetje skakanja po trampolinih in za zabavo ob hrani ter pijači v eni izmed tematskih sob. Praznovanje ni statično: otroci se bodo razmigali, se veselili, smejali in upihnili svečko.

Na voljo sta dva različna programa, ki se med seboj razlikujeta glede na čas skakanja; 60 minut ali 90 minut. V WOOP! Ljubljana trampolin parku imajo na voljo kar 7 različnih sob za praznovanje, ki sprejmejo tudi do 24 otrok. Za nakup in rezervacijo rojstnodnevne zabave kliknite tukaj.

Ker so tudi mulci slišali, da trenutno najbolj nore zabave za rojstni dan prirejajo v Woopu so se morali prepričati na lastne oči. Kako so se imeli si poglejte v videu:

1. Ljubljana in okolica:

Igralnice:

Tematsko obarvani rojstni dnevi:

Pustolovsko obarvani

Športno obarvani

Zabava z živalmi

 2. Škofja loka in Kranj ter okolica

 3. Maribor in okolica

 4. Celje in okolica

5Koper in okolica

 6. Gorenjska (Lesce, Bled, Bohinj)

 Lesce

 Bled

Bohinj

 7. Murska sobota

 8. Nova Gorica:

9. Velenje

10. Novo mesto

 11. Ptuj

 12. Postojna

 13. Vače

 14. Nazarje

 15. Ajdovščina

16. Sevnica

Kjerkoli v Sloveniji:

  • Rubi in Rudi (tudi tematska in športno obarvana praznovanja)

Za izvajalce:

Vse izvajalce rojstnih dni obveščamo,  da bi ta seznam možnosti, kje mulci lahko praznujejo rojstni dan, postal rastoča knjiga, saj verjamemo, da nismo zajele vseh, ki znajo organizirati super zabavo. Vse dodatne predloge bomo redno vključevale v ta članek, zato nam jih prosim posredujte na info@kamzmulcem.si ali pa jih dopišite pod ta članek –  v prostor za komentarje. Vsakega predloga bomo zelo vesele.

*Podatke smo zbrale iz dostopnih podatkov na spletu in ne odgovarjamo za kakovost storitev posameznih izvajalcev.

Tags: , , , , , , , , , ,

26 Comments »

1 Pingbacks »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also Comments Feed via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.